Γιώργος Μαζωνάκης: «Για μένα δεν υπάρχουν ταμπού πουθενά»
Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: «Για μένα δεν υπάρχουν ταμπού πουθενά»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει κάνει πράγματα που γενικά έχουν… προκαλέσει κατά κάποιο τρόπο. Τι θεωρεί όμως ο ίδιος προκλητικό και τι όχι; 

«Τίποτα δεν θεωρώ προκλητικό, όμως φοβάμαι ότι καμιά φορά κάποιοι συγχέουν το προκλητικό με το προσβλητικό. Δεν με προκαλεί τίποτα, με προσβάλλουν όμως αρκετά από αυτά που συμβαίνουν γύρω μου» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Έχετε ξεπεράσει τα όρια του προκλητικού;

«Ποτέ δεν θέλησα να προκαλέσω. Αν τώρα τα social media και διάφοροι άλλοι, για να κάνουν τη δουλειά τους και να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς, ερμήνευσαν κάποια συμπεριφορά μου ως πρόκληση, δεν φταίω εγώ... Δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις μου κάτι τέτοιο.»

-Μήπως είναι της μόδας η περίφημη εκκεντρικότητα σας;

«Ούτε εκκεντρικός ένιωσα ποτέ. Η περίφημη εκκεντρικότητα μου δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία αναμασημένη καραμέλα»

-Αρσενικό και καυτό σορτς, βαμμένα νύχια ή ψηλοτάκουνα ταιριάζουν;

«Καταρχήν όλα αυτά δεν έγιναν ποτέ μαζί. Περιγράφετε μια εικόνα λες και αυτό ήταν ο κανόνας του dress code μου. Θα ήταν πιο έντιμο για ορισμένα media να παραδεχθούν ότι μένουν σε αυτό γιατί απλά μπορεί να προκαλέσει ένα «σκανδαλάκι» και εκεί να τελειώνει η συζήτηση, για να ξέρουμε και τι λέμε. Εκεί έξω, υπάρχει γενικότερη υποκρισία και, βάσει αυτής, πολλοί παριστάνουν τους κριτές.»

- Στον έρωτα είστε εξίσου εκκεντρικός;

«Τι εννοείτε; Αν κάνω έρωτα στο μπαλκόνι; Το αποφεύγω... Αναλόγως και τις εποχές βέβαια, αν κάνει ζέστη, μπορεί και να το επιδιώκω.»

-Υπάρχουν ταμπού στον έρωτα;

«Για μένα δεν υπάρχουν ταμπού πουθενά. Είναι υπόθεση του καθενός και του ανθρώπου που επιλέγει να δημιουργήσουν τους όρους που ταιριάζουν και στους δυο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved