Αντώνης Βλοντάκης: «Η σχέση μου με την γυναίκα μου δεν πέρασε ποτέ την τεράστια κρίση»
Showbiz

Αντώνης Βλοντάκης: «Η σχέση μου με την γυναίκα μου δεν πέρασε ποτέ την τεράστια κρίση»

Ο Αντώνης Βλοντάκης και η σύζυγός του, σήμερα είναι δεκατέσσερα χρόνια μαζί και δώδεκα παντρεμένοι. Ποιος, αλήθεια, ζηλεύει περισσότερο; 

«Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν ζηλεύει, γιατί δεν θέλω να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία, αλλά και ούτε η Κορίνα μού δίνει δικαιώματα. Εκείνη, από την άλλη, δεν ζηλεύει με την έννοια της υστερίας, αλλά έχω τσεκάρει ορισμένες φορές ότι κάποια πράγματα ίσως να την ενοχλούν. Όμως ούτε εγώ θέλω να της δίνω αφορμές. Εννοείται ότι έχει ψάξει το κινητό μου, όπως το έχω κάνει κι εγώ, άλλωστε, αλλά πολύ χαλαρά. Ξέρω ότι οι γυναίκες μου την έπεφταν, μου την πέφτουν και θα μου την πέφτουν. Και οι άντρες το ίδιο. Το θέμα είναι να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου. Αν πάρεις μια απόφαση, οφείλεις να τη στηρίξεις. Κι εγώ είμαι σε μια σχέση −εγώ σχέση το βλέπω− που με καλύπτει απόλυτα. Το πιο εύκολο είναι ο καθένας είναι να έχει άλλους. Εμείς, λοιπόν, θα πάμε κόντρα στο ρεύμα» τόνισε στο People.

Τελικά ο γάμος είναι τόσο αγγελικά πλασμένος; Δεν περνάει κρίση;

«Βεβαίως κι έχει από όλα. Η σχέση μας, όμως, δεν πέρασε ποτέ την τεράστια κρίση. Δουλέψαμε και οι δύο πολύ πάνω σε αυτό, δεν τον αφήσαμε να τελματώσει. Είχα πει ότι εγώ τη γυναίκα μου τη θεωρώ γκόμενά μου και το εννοώ. Αν τη δω διαφορετικά, σαν σύζυγο, μάνα των παιδιών μου, κάτι μπορεί να αρχίσει να σπάει. Θέλω να τη βλέπω ερωτικά και όχι με αγάπη, θέλω να παρατείνω τον έρωτα στα όρια του απίθανου».

Δηλαδή δεν υπάρχει γκρίνια; Τσακωμοί; Καβγάδες;

«Η γυναίκα, αν δεν γκρινιάξει, δεν είναι γυναίκα, το έχω πάρει απόφαση. Από την άλλη, όταν δεν γκρινιάζει, θεωρείς ότι μπορεί και να αδιαφορεί. Η τελευταία μόδα της γκρίνιας είναι ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο για μας. Αλλά κι αυτό να μην είναι θα βρει κάτι άλλο. Δεν με πειράζει. Είναι φορές που το διασκεδάζω, αλλά είναι και φορές που θέλω να την πιάσω από το λαιμό και να τη σκοτώσω. Τελικά, όμως, στους καβγάδες εγώ υποχωρώ συνήθως, γιατί δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση. Οι γυναίκες έχετε ένα λογισμικό που θυμάστε τα πάντα, ενώ εμείς είμαστε χρυσόψαρα που τα ξεχνάμε όλα σε δύο λεπτά, οπότε τα επιχειρήματά μου τελειώνουν γρήγορα. Σε αυτή τη μάχη χάνω και γι’ αυτό κάνω πίσω. Όμως ξέρεις ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα με την Κορίνα; Με θαυμάζει. Το γεγονός ότι εγώ στα μάτια της είμαι κάτι πολύ ωραίο με βάζει στη διαδικασία να προσπαθώ περισσότερο για εμάς. Όταν έρχεται η απαξίωση, τότε τελειώνει και η σχέση. Ο γάμος είναι μια ζαριά. Εγώ, λοιπόν, έφερα εξάρες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved