Υβόννη Μπόσνιακ: «Ήθελα να αφιερωθώ στο κομμάτι της μητρότητας»
Showbiz

Υβόννη Μπόσνιακ: «Ήθελα να αφιερωθώ στο κομμάτι της μητρότητας»

Η Υβόννη Μπόσνιακ είχε σχεδιάσει κολεξιόν που πήγαν πολύ καλά, είχαν θερμή υποδοχή από τον κόσμο. Γιατί σταμάτησε αυτή τη δραστηριότητα;

«Ήταν μια πολύ ωραία συνεργασία που περιλάμβανε τρεις κολεξιόν και ολοκληρώθηκε την εποχή που έμεινα έγκυος, γιατί ήθελα να αφιερωθώ στο κομμάτι της μητρότητας. Όμως, μέσα από αυτή τη συνεργασία, συνειδητοποίησα πως το σχέδιο μόδας είναι μια μεγάλη μου αγάπη. Τους τελευταίους μήνες, κάθε στιγμή που έχω ελεύθερη σχεδιάζω ρούχα και είμαι σε θέση να πω πως έχω ολοκληρώσει μια πλήρη συλλογή που θα κυκλοφορήσει το χειμώνα του 2017» τόνισε στο People.

-Πώς θα λέγεται η συλλογή;

«Μπορεί να μην ακούγεται πολύ ευφάνταστο, αλλά θα ονομάσω το brand Yvonne Bosnjak! Αυτή τη φορά θα το κάνω όλο μόνη μου.»

-Θα είναι κάτι πιο hi-end από την προηγούμενη συλλογή σου;

«Κοίτα, εγώ δεν θέλω να κάνω ακριβά ρούχα και ούτε πρόκειται. Ο στόχος μου είναι να κάνω ρούχα με πολύ καλό πατρόν, πολύ καλή ποιότητα υφάσματος και ραφή, αλλά να μπορούν και τα πιο νέα κορίτσια να τα αγοράσουν εύκολα. Με την Be You είχαμε δημιουργήσει μια μεγάλη συλλογή διαθέσιμη σε πάρα πολλά σημεία στην Ελλάδα, καθώς προϋπήρχε ένα μεγάλο δίκτυο. Αυτή τη φορά θέλω να κάνω κάτι πιο μικρό, λιγότερο μαζικό, ακόμα πιο προσεγμένο, να είναι ακόμα πιο πολύ στην αισθητική μου και ελάχιστα ακριβότερο από πριν. Αλλά το ζητούμενό μου είναι οι τιμές να κρατηθούν χαμηλά. Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι καθημερινά με αυτό. Όταν κοιμάται το μωρό, κάθομαι στο γραφείο και πολλές φορές σχεδιάζω μέχρι το πρωί. Μελετώ βιβλία σχεδίου, βλέπω tutorials στο YouTube».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved