Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Δεν είχα ποτέ κίνητρο να γίνω γνωστός»
Showbiz

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Δεν είχα ποτέ κίνητρο να γίνω γνωστός»

Ο κόσμος τον αγαπά πολύ και ενδιαφέρεται μάθει νέα για εκείνον. Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν επηρεάσει την προσωπική ζωή του Θανάση Τσαλταμπάση;

«Την έχουν κάνει καλύτερη, όχι τα φώτα της δημοσιότητας αλλά ο λόγος από τον οποίο προέρχονται αυτά τα φώτα. Το θέμα είναι ότι είμαι γνωστός γιατί κάνω αυτό που αγαπάω, δεν είχα ποτέ κίνητρο να γίνω γνωστός» τόνισε στο You.

-Με την Αγοραστή Αρβανίτη είστε 7 χρόνια μαζί. Πώς είναι να είσαι σε σχέση με άνθρωπο από τον ίδιο χώρο;

«Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Μπορεί δύο ηθοποιοί μαζί να ταιριάζουν πολύ ή να σκοτώνονται. Έχει να κάνει καθαρά με τον άνθρωπο. Προφανώς όταν είσαι πολλά χρόνια σε μια σχέση σημαίνει ότι είσαι καλά. Επίσης η Αγοραστή στην πορεία έγινε ηθοποιός. Αγάπησε τη δουλειά μέσα από μένα και από αυτά που έβλεπε. Και οι δύο έχουμε τον ίδιο τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα, γι’ αυτό και συνεχίζουμε να είμαστε μαζί…»

-Είστε από τα διακριτικά ζευγάρια του χώρου...

«Είμαστε χρόνια μαζί. Θα πάμε σε μια πρεμιέρα παρέα, αλλά δεν θα επιλέξουμε ποτέ να κάνουμε από μόνοι μας κάτι. Δεν έχουμε αυτή την τακτική ρε παιδί μου. Εάν δεν αρέσω στη δουλειά μου προτιμώ να μη με ξέρει κανένας. Εάν πάλι πάει χάλια η δουλειά μου, δεν θα φωτογραφηθώ για να αυξήσω τη δημοτικότητά μου.»

-Μετά από τόσα χρόνια σχέσης θα παντρευτείς την Αγοραστή;

«Αυτό είναι κάτι προσωπικό που δεν θα το απαντήσω. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι εάν αυτό συμβεί, δεν θα το κρατήσουμε μυστικό. Θα μαθευτεί, και δεν με πειράζει κιόλας.»

-Θέλεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια;

«Έχω μεγαλώσει σε πολύ ωραία οικογένεια και γενικά μου αρέσει. Θεού θέλοντος, λοιπόν, θα ήταν πολύ ωραίο να δημιουργηθεί μια οικογένεια. Μου αρέσουν τα παιδιά.»

-Πώς νιώθεις όταν σε φλερτάρουν;

«Όταν συμβαίνει κολακεύομαι και μου αρέσει. Ανάλογα και με τον τρόπο, βέβαια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved