Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κάποια στιγμή έχασα την ταυτότητά μου»
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κάποια στιγμή έχασα την ταυτότητά μου»

Φέτος φαίνεται πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει καλή παρέα και εκτός δουλειάς με πολλούς από την ομάδα της εκπομπής της.

«Τυχαίνει. Ταιριάξαμε. Ξέρεις κάτι; Μου έλεγαν πάντα να ακολουθώ το ένστικτο μου. Όταν πρωτομπήκα στην τηλεόραση λίγο μπλόκαρα και δεν το έκανα. Ακλουθούσα τις επιλογές άλλων ανθρώπων και επηρεαζόμουν πάρα πολύ από ότι μου έλεγαν. Ήμουν και ευκολόπιστη» τόνισε στο People.

-Ήταν όμως λογικό ως πιο νέα στο χώρο να ακούς περισσότερο αυτούς που θεωρούσες εμπειρότερους…

«Ναι, αλλά τελικά δεν πρέπει να αγνοείς το ένστικτό σου, γιατί έτσι κάποια στιγμή έχασα την ταυτότητά μου. Στην πορεία όμως είπα πως αν είναι να καταφέρω κάτι, πρέπει να στηριχτώ στα πόδια μου και να τα καταφέρω για αυτό που είμαι. Έτσι, φέτος αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Ακόμα την κάνω και λάθη, δεν πειράζει, τουλάχιστον θα ξέρω πως προσπάθησα, πα έδωσα το 100%. Και θα ξέρω πως το λάθος είναι και δικό μου. Έτσι, το καλοκαίρι που μας πέρασε αναζητούσα ανθρώπους που να με εμπνέουν, που να με κάνουν να νιώθω καλά και που το δυνατό τους σημείο να μπορεί να υποστηρίξει τις ενότητες που θα ήθελα να υπάρχουν στην εκπομπή. Ο καθένας μας να προσφέρει κάτι διαφορετικό και το αποτέλεσμα να είναι ένα ωραίο μείγμα. Κάπως έτσι έγινε η επιλογή τω συνεργατών. Έτσι σκέφτηκα τον Πέτρο Κουσουλό, σκέφτηκα τον Παύλο Σταματόπουλο, την Νάνσυ Παραδεισανού, τη Φλωρίντα Πετρουτσέλι. Αυτούς τους ανθρώπους τους σκέφτηκα εγώ και τους πρότεινα στο διευθυντή μου, που έκλεισε τα ραντεβού για να δει αν είναι διαθέσιμοι.»

-Τι ήθελες να είναι η εκπομπή;

«Σκεφτόμουν τι θα ήθελα να δω εγώ ένα πρωινό Σαββατοκύριακου στο σπίτι; Θέλεις να ξέρεις τι γίνεται στην πολιτική, στη διεθνή επικαιρότητα, στο lifestyle, να ενημερώνεσαι για τα γυναικεία θέματα, τη μόδα, την ομορφιά, τη μαγειρική, θέλεις να ξέρεις τι παραστάσεις παίζονται, τα πολιτιστικά δρώμενα στην πόλη. Βάσει αυτών επέλεξα τους ανθρώπους που θεώρησα πως μπορούσαν να υποστηρίξουν την κάθε ενότητα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved