Μαρία Καβογιάννη:«Με εξοργίζει η ανυπόφορη πολλές φορές καθηµερινότητα λόγω της κρίσης που βιώνουµε»
Showbiz

Μαρία Καβογιάννη:«Με εξοργίζει η ανυπόφορη πολλές φορές καθηµερινότητα λόγω της κρίσης που βιώνουµε»

Η Μαρία Καβογιάννη μιλάει για όλα εκείνα που την βγάζουν εκτός εαυτού και τη στενοχωρούν ενώ για πρώτη φορά αναφέρεται και στην προσωπική της ζωή, χωρίς όμως να δώσει ούτε μία πληροφορία...

«Κεντάς» και στην κωµωδία και στο δράµα. Στον Χριστόφορο κάνεις έναν αµιγώς δραµατικό ρόλο και «τα σπας» όπως και στο «Οξυγόνο». Τελικά τι αγαπάς πιο πολύ; Την κωµωδία ή το δράµα;

«Η κωµωδία συνοδεύει το δράµα και το δράµα την κωµωδία. Είναι µέσα στη ζωή µας, είναι η ζωή µας και ό,τι είναι αληθινό το αγαπάς εξίσου».

Και η τηλεόραση; Θα επέστρεφες µε µια σειρά;

«Αν υπήρχε µια πρόταση µε ένα καλό σενάριο, σίγουρα θα µε ενδιέφερε, γιατί η τηλεόραση µου χάρισε µερικές από τις καλύτερες στιγµές µου».

Ρόλο κριτή σε τάλεντ σόου θα αναλάµβανες;

«Όχι, δεν θα µπορούσα να γίνω κριτής τηλεοπτικών σόου, γιατί θεωρώ ότι υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι µε τις κατάλληλες γνώσεις για αυτό».

Ξέρουµε πολλά για την Καβογιάννη και ελάχιστα για τη Μαρία. Από θέση κι άποψη;

«Νοµίζω ότι η προσωπική ζωή του καθενός είναι αυτό, προσωπική. Θεωρώ ότι οτιδήποτε θέλω να επικοινωνήσω, το κάνω άµεσα µέσα από τη δουλειά µου».

Αυτό το περίφηµο «Θεέ µου, τι σου κάναµε;», που είναι ο τίτλος του έργου που παίζετε, έχει γίνει το... µότο της ζωής µας! Πες µου, τι σε φέρνει σε κατάσταση τέτοια που να λες αυτή τη φράση; Τι σε εξοργίζει ή τροµάζει πολύ;

«Με εξοργίζουν η αδιαφορία, το ψέµα, η ανικανότητα της ενσυναίσθησης και η ανυπόφορη πολλές φορές καθηµερινότητα λόγω της κρίσης που βιώνουµε. Μια κρίση που έχει αναγκάσει τον κόσµο να ζει µε στέρηση και κατάθλιψη σε συνθήκες δύσκολες και στενόχωρες».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved