Αλέξης Γεωργούλης: Όλα για τη βρετανική σειρά, όπου θα πρωταγωνιστεί!
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: Όλα για τη βρετανική σειρά, όπου θα πρωταγωνιστεί!

Το ότι ο Αλέξης Γεωργούλης κάνει καριέρα στην Αμερική είναι γνωστό. Τι λέει όμως για τα νέα του βήματα στην Αγγλία, όπου θα προβληθεί η νέα σειρά, "The Durrells", που πρωταγωνιστεί;

Πώς ήταν η εμπειρία σας στη σειρά «The Durrels», η οποία θα προβληθεί στο βρετανικό κανάλι ITV;

«Έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα, εκκρεμούν κάποιες υποχρεώσεις μου στην Αγγλία. Είναι μια εμπειρία εφ'όλης της ύλης. Είναι μεγάλη παραγωγή. Ο ρόλος μου είναι πάρα πολύ καλός, είναι σαν να κάνω 5 σειρές μαζί. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Ξέρετε, εγώ βλέπω τη δουλειά μου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων περισσότερο. Την ώρα που γίνεται το γύρισμα είσαι πιο κοντά στο να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για το αποτέλεσμα. Αυτό που έρχεται μετά είναι το μοντάζ, που γίνεται από τον σκηνοθέτη και εκεί εγώ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη».

Αντιμετωπίσατε κάποια δυσκολία;

«Οι δυσκολίες είναι πάντα οι ίδιες, απλώς αλλάζει ο τρόπος, που τις προσπερνάς. Δηλαδή, από την αρχή πρέπει να μη δίνεις στοιχεία του χαρακτήρα σου στο ρόλο και να γεννιούνται νέα πράγματα, πάντα φυσικά με το δικό σου τρόπο. Αυτό για μένα είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια. Φυσικά, υπάρχουν κι άλλες δυσκολίες, όπως -ας πούμε- η γλώσσα. Πάντα, όμως, προσπαθώ και το βρίσκω ενδιαφέρον αυτό, Η σειρά θα βγει τον Απρίλιο στο ITV, εδώ στην Ελλάδα δεν γνωρίζω αν κάποιος έχει αγοράσει τα δικαιώματα. Θα προβληθεί επίσης και στην Αμερική, από όσο ξέρω».

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved