Ο Αντώνης Βλοντάκης και οι... τσακωμοί με την Κορίνα Στεργιάδου!
Showbiz

Ο Αντώνης Βλοντάκης και οι... τσακωμοί με την Κορίνα Στεργιάδου!

Πότε τελικά τσακώνεται αυτό το ζευγάρι και ποιος υποχωρεί πρώτος; Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου αποκαλύπτουν στο ΟΚ! το μυστικό ενός πετυχημένου γάμου!

Υπάρχει μυστικό για να αντέξει ένας γάμος τόσα χρόνια;

Αντώνης: «Είναι μεγάλος αγώνας θέλει να τροφοδοτεί συνέχεια τη σχέση σου. Αυτό που μας ενώνει με την Κορίνα είναι η διαφορετικότητά μας. Δε βαριόμαστε ποτέ ο ένας τον άλλον, υπάρχει συνεχώς μια έκπληξη στη σχέση μας. Θεωρώ όμως ότι το πιο σημαντικό είναι σα ακούμε και σεβόμαστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Η λύση είναι ο διάλογοι. Δεν πρέπει να θεωρείς τα πράγματα δεδομένα και αυτονόητα».

Δεν περάσατε ποτέ κρίση στον γάμο σας;

Κορίνα: «Μιας μέρας, μέχρι εκεί. Μπορεί να σκοτωθούμε (γελάει), το 'χουμε κάνει αυτό τελευταία, αλλά όχι παραπάνω από μία μέρα. Δεν ξέρω πώς το βιώνουν τα άλλα ζευγάρια, αλλά να έχουμε τσακωθεί άσχημα και να είμαστε μία εβδομάδα αμίλητοι, ποτέ!».
Αντώνης: «Μεγάλη κρίση δεν έχουμε περάσει».

Για ποιο λόγο τσακώνεστε συνήθως;

Κορίνα: «Για ασήμαντα πράγματα, για τα αυτονόητα που είπαμε προηγουμένως».
Αντώνης: «Γι’ αυτό είμαστε μαζί. Αν υπήρχε σοβαρός λόγος για τσακωμό, θα είχαμε οδηγηθεί αλλού!».

Όταν μαλώνετε, ποιος υποχωρεί πρώτος;

Αντώνης: «Εγώ!».
Κορίνα: «Τι εννοείς; Τον τελευταίο καιρό, εγώ».
Αντώνης: «Εγώ, εγώ». (Γελάει.) Σ' αυτή τη μάχη μεταξύ άντρα και γυναίκας είναι δεδομένο από την αρχή ότι ο άντρας θα χάσει. Η γυναίκα έχει απίστευτη μνήμη. Μπορεί να ανασύρει από το παρελθόν γεγονότα που ο άντρας έχει διαγράψει και να τα προβάλει ως επιχειρήματα. Οπότε, όταν ξεκινήσουν αυτά, καλύτερα να κάνεις πίσω. Επιζητώ την ηρεμία. Όταν προκύψει ένα θέμα, θέλω να τελειώσει γρήγορα. Γι' αυτό παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου».
Κορίνα: «Εμένα δε μου αρέσει αυτό. Θέλω να το συζητήσουμε. Μπορεί να έχω άδικο και να μην το βλέπω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved