Ηλίας Βρεττός: «Ποτέ δεν τα παράτησα όλα για μια γυναίκα»
Showbiz

Ηλίας Βρεττός: «Ποτέ δεν τα παράτησα όλα για μια γυναίκα»

Στο απόγειο της καριέρας του και ύστερα από πολλές ώρες δουλειάς μέσα στο στούντιο, ο Ηλίας Βρεττός κάνει έναν σύντομο απολογισμό για το 2015 στο ΟΚ! και μιλάει για την προσωπική του ζωή...

Γιατί βάζεις την προσωπική σου ευτυχία σε δεύτερη μοίρα;

"Στα 32 μου αισθάνομαι ότι είμαι στην πιο δημιουργική μου φάση, όπου βάζω τα θεμέλια για τη μετέπειτα ζωή μου. Στο παρελθόν, ομολογώ ότι, χωρίς να το καταλαβαίνω, είχα παραμελήσει τη δουλειά μου. Επειδή είμαι σχεσάκιας, πολλές φορές και με διαφορετικές γυναίκες, έριξα το βάρος στην προσωπική μου ζωή. Όταν συνειδητοποίησα τι κάνω και αποφάσισα να το αλλάξω, μου ήρθε ένα... τσουνάμι επιτυχίας, για το οποίο μόνο ευγνώμων μπορώ να αισθάνομαι. Μόνο τον Δεκέμβρη, 25 live στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέσα σε 31 μέρες. Συνεχίζω τις εμφανίσεις μου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Camorra στο Κολωνάκι και κάθε Κυριακή στο Casper της Θεσσαλονίκης, σε ένα live clubbing πρόγραμμα, που έχει αγαπηθεί πολύ".

Έχεις παραμελήσει την καριέρα σου για έναν μεγαλύτερο έρωτα;

"Ποτέ δεν τα παράτησα όλα για μια γυναίκα, αλλά θέλοντας και μη, όταν είσαι σε μια σχέση, δεν αφιερώνεσαι εξ ολοκλήρου στη δουλειά σου, οπότε δεν μπορείς να φτάσεις στο μάξιμουμ της απόδοσης. Πριν από ενάμιση μήνα, κυκλοφόρησε το τέταρτο προσωπικό μου άλμπουμ από την Cobalt Music. Γι' αυτή τη δισκογραφική δουλειά πέρασα χιλιάδες ώρες στο στούντιο, δοκιμάζοντας εκατοντάδες τραγούδια, κάτι που ομολογώ ότι δεν είχα κάνει στα προηγούμενα".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved