Χρήστος Νικολόπουλος: «Είμαστε ακόμα ερωτευμένοι με τη γυναίκα μου»
Showbiz

Χρήστος Νικολόπουλος: «Είμαστε ακόμα ερωτευμένοι με τη γυναίκα μου»

Για την οικογένειά του και πώς κατόρθωσε να την κρατήσει ενωμένη μιλάει ο περήφανος παππούς, Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος νιώθει τυχερός, που έχει τη σύζυγό του ακόμη στο πλευρό του!

Διασφαλίσατε την προσωπική σας ζωή, την οικογένειά σας, δεν την αφήσατε να εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας...

"Ποτέ δεν έχω εκθέσει την οικογένειά μου, είμαι παραδοσιακός άνθρωπος, μου αρέσει φοβερά η οικογένειά μου, θέλω να είμαι μαζί τους. Δεν απόλαυσα αυτή την οικογενειακή θαλπωρή, γιατί το διάστημα από το 1970 έως το 1985 εργαζόμουν στο στούντιο. Σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες έπαιζα μπουζούκι. Έλειπα συχνά από το σπίτι μου. Τα δύο μου παιδιά μεγάλωναν και τα έβλεπα λίγο και τώρα έχω δύο εγγόνια. Τον εγγονό μου, Χρήστο Νικολόπουλο, και μία εγγονή. Ο εγγονός μου είναι 6,5 ετών, έχουμε μεγάλη και τρυφερή σχέση".

Ο ρόλος της συζύγου σας ήταν δύσκολος, είχε να αντέξει πολλά;

"Είχε αντέξει πολλά, βέβαια. Η γυναίκα μου είναι ο ήρωάς μου. Μεγάλωσε τα παιδιά μας, επιβαρύνθηκε όλη τη διαδικασία, από τα φαγητά, τα σχολεία, να τα πηγαίνει, να τα φέρνει, παρελάσεις, γιορτές, σε όλα έτρεχε αυτή... Της χρωστάω πάρα πολλά. Ευτυχώς, δεν είναι από το χώρο μας για να έχει κι αυτή τις ίδιες δραστηριότητες, αφιέρωσε όλη της τη ζωή για την οικογένειά μας. Έκανε το κουμάντο, ήταν η πρωταγωνίστρια στο σπίτι. Γι' αυτό θα έπρεπε κάποιος να είναι βλάκας ή αγνώμων να μην το εκτιμήσει. Είμαστε μαζί 47 χρόνια και δεν ανταλλάξαμε ποτέ ούτε μία κουβέντα, δεν μαλώσαμε ποτέ. Είμαστε ακόμα ερωτευμένοι".

ΠΗΓΗ: ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved