Μαλού Κυριακοπούλου: «Ωρίμασα και ψήθηκα σε αυτήν τη δουλειά»
Showbiz

Μαλού Κυριακοπούλου: «Ωρίμασα και ψήθηκα σε αυτήν τη δουλειά»

Όταν τελείωσε το «Greek Idol», αυτό όπου πρωτογνωρίσαμε την Μαλού Κυριακοπούλου, έδωσε την εντύπωση ότι χάθηκε και ότι τελικά δεν βρήκε το δρόμο της στην ελληνική μουσική σκηνή. Αυτό ήταν αποτέλεσμα μιας δικής της ανάγκης να ψαχτεί μέσα της και να δει τι ήθελε να κάνει; 

«Μπορεί μετά το παιχνίδι δισκογραφικά να έκανα κάτι αμέσως, αλλά εγώ συνέχισα να δουλεύω και να ψάχνομαι. Εξάλλου είχα δίπλα μου από την πρώτη στιγμή την εταιρεία μου, την Cobalt, με την οποία και είχα υπογράφει. Αυτή η αποχή ήταν εν μέρη σκόπιμη, γιατί δεν ήθελα να βρεθώ στο χώρο ως μια φωτοβολίδα. Όλο αυτό το διάστημα είχα την ευκαιρία να κάνω με ηρεμία μια προσωπική αναζήτηση και να καταλήξω στη δισκογραφική δουλειά που ήθελα να παρουσιάσω στον κόσμο, σωστά ως Μαλού» τόνισε στο ΕΓΩ.

- Κρίνοντας το εκ των υστέρων, θεωρείς ότι αυτή σου η επιλογή να κάνεις υπομονή και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή άξιζε τον κόπο;

«Πιστεύω πως ναι. Γιατί ωρίμασα και ψήθηκα σε αυτήν τη δουλειά. Μην ξεχνάμε πως ήμουν ένα παιδί που ήρθε κατευθείαν από την Καλαμάτα και μπήκε μέσα στα πράγματα πολύ γρήγορα μέσω τηλεόρασης, ενός μέσου που έχει τη δύναμη να σε ανεβάσει αλλά και να σε κατεβάσει από τη μια στιγμή στην άλλη. Όταν μπήκα στο παιχνίδι, ήμουν συνειδητοποιημένη και γνώριζα πώς λειτουργεί αυτό το σύστημα.»

-Όταν μπήκες πλέον ενεργά στο χώρο, βρήκες αυτό που περίμενες και φανταζόσουν ή ήταν διαφορετικά;

«Καταλάβαινα ότι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα ούτε τόσο λαμπερά. Ήμουν μια κοπέλα μόνη της στην Αθήνα, οπότε υπήρχαν εκ των πραγμάτων κάποια προβλήματα, τα οποία ήξερα ότι έπρεπε αντιμετωπίσω. Πόσο μάλλον μέσα σε αυτόν το χώρο, όπου υπάρχουν πάρα πολλές καλές φωνές και πολλοί τραγουδιστές. Οπότε η δυσκολία του να κάνεις κάτι και να φανείς ήταν μεγαλύτερη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved