Σόλων Τσούνης: «Παρόλο που έφαγα τα μούτρα μου, λέω ότι ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία ζωής»
Showbiz

Σόλων Τσούνης: «Παρόλο που έφαγα τα μούτρα μου, λέω ότι ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία ζωής»

Πότε ο Σόλων Τσούνης αναγκάστηκε να μουντζώσει τον εαυτό του για το μεγάλο λάθος, που έκανε, αλλά δε μετάνιωσε ποτέ, όπως εξομολογείται στο ΟΚ!...

Ποιο είναι το πιο υπερβολικό πράγμα που έχεις κάνει ερωτευμένος;

Σόλων: «Όταν το 2010 πήγα στο Παρίσι, το έκανα επειδή ερωτεύτηκα, θυμάμαι, το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς ήμουν στην περιοδεία της παράστασης «Το ημέρωμα της στρίγκλας», με τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Σμαράγδα Καρύδη, και την επόμενη μέρα από την τελευταία μας παράσταση μάζεψα τα πράγματα μου κι έφυγα. Τόσο πολύ ήθελα να πάω στο Παρίσι. Αυτό ήταν μεγάλο ρίσκο για μένα, γιατί ουσιαστικά άφησα την καριέρα μου στη μέση και είπα σε πολλές δουλειές «όχι», αλλά το έκανα. Και παρόλο που έφαγα τα μούτρα μου, λέω ότι ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία ζωής που απέκτησα. Δεν είναι λίγο να πας σε μία χώρα όπου δεν ξέρεις ούτε καν τη γλώσσα».

Και τι δουλειά έκανες εκεί;

Σόλων: «Τους πρώτους τρεις μήνες, μέχρι να μάθω τα γαλλικά, δούλεψα με έναν γνωστό μου, που έκανε ανακαινίσεις σπιτιών. Βάζαμε πατώματα, γκρεμίζαμε τοίχους, βάφαμε, φτιάχναμε ντουλάπια και, επειδή γενικότερα πιάνει το χέρι μου και μου αρέσει να μαστορεύω, δεν δυσκολεύτηκα. Η δεύτερη δουλειά μου ήταν στο “Café des Anges” στη Βαστίλη. Τελικά αυτή η σχέση δεν κράτησε. Σε λίγους μήνες χωρίσαμε».

Μετάνιωσες που άφησες μια στρωμένη καριέρα στην Ελλάδα για έναν έρωτα;

Σόλων: «Στην αρχή μουντζωνόμουν, γιατί ό,τι χρήματα είχα βγάλει από τη δουλειά μου εδώ τέλειωσαν και, όταν επέστρεψα πίσω, είχε ξεκινήσει η κρίση και δυσκολεύτηκα αρκετά. Αλλά τελικά εξακολουθώ να λέω ότι αυτός ο χρόνος στη Γαλλία ήταν μεγάλο σχολείο για μένα».

Θα ήθελες να κάνεις οικογένεια;

Σόλων: «Είναι κάτι που θα ήθελα, αλλά δεν το βλέπω στο άμεσο μέλλον».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved