Αποθεώνεται ο Σάκης Ρουβάς στο ESTATE και αλλάζει το χάρτη της διασκέδασης!
Showbiz

Αποθεώνεται ο Σάκης Ρουβάς στο ESTATE και αλλάζει το χάρτη της διασκέδασης!

Ο κορυφαίος star  επέστρεψε στη νυχτερινή διασκέδαση και, για ακόμα μια φορά, καταφέρνει να ανατρέψει τα δεδομένα με μία νέα πρόταση στο Live Clubbing.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Σάκης Ρουβάς με τους ONIRAMA σηματοδοτούν μία νέα εποχή στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας στο ESTATE, αλλάζοντας τον χάρτη της διασκέδασης!

Επισκεφθήκαμε το καλύτερο club της χώρας, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του, από νωρίς, για να υποδεχθεί τον κόσμο που από τις 11 μέχρι τις 12:30 το είχε γεμίσει ασφυκτικά! Όλοι όσοι περνούσαν από το εντυπωσιακό φουαγιέ έδειχναν ενθουσιασμένοι και τα σχόλια που ακούγονταν ήταν επαινετικά για τον φανταστικό industrial χώρο σπάνιας αισθητικής που συνδυάζει άψογα, το μπρούντζο, το σίδερο και την πέτρα με την εικαστική παρέμβαση του Interior Designer Σάκη Κυριακίδη καθώς και για τα έπιπλα αλλά και τη διαρρύθμιση. Ο χώρος του ESTATE φιλοξενεί αρμονικά και το εστιατόριο SETT με την New American κουζίνα που ξεχωρίζει για τις γαστριμαργικές προτάσεις! Το ESTATE αποτελεί ήδη το talk of the town αποτελώντας το πιο hot meeting point της νυχτερινής Αθήνας.

Ο Σάκης Ρουβάς απέδειξε γιατί είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης της χώρας και πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της 25-ετούς καλλιτεχνικής του καριέρας, με τον πιο εμφατικό τρόπο! Ανέβηκε στο μοναδικό stage του ESTATE και μετέτρεψε το club σε συναυλιακό χώρο με το κοινό να ξεσηκώνεται και να συμμετέχει τραγουδώντας, χορεύοντας και χειροκροτώντας λες και τους χτύπησε ρεύμα! Ήταν η εκρηκτική παρουσία επί σκηνής του κορυφαίου star που με το performance του απογείωσε το κέφι και ξεσήκωσε τον κόσμο με τον ρυθμό, την ενέργεια και τη σπάνια δυναμική του!
Η αγάπη του κόσμου για το Σάκη είναι πιο δυνατή από ποτέ και φαίνεται από το ασφυκτικά γεμάτο ESTATE κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις θαυμάστριες που ανέβαιναν συνεχώς στη σκηνή για να αγγίξουν το Σάκη και από τον κόσμο που δεν σταματά να διασκεδάζει!
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Σάκη είναι γεμάτο εκπλήξεις τόσο με τα μουσικο-χορευτικά acts, όσο και με τις επιλογές των τραγουδιών που περιείχαν τις πρώτες του επιτυχίες μέχρι και τις πιο σύγχρονες! Εδώ αξίζει να γίνει ειδική αναφορά στο δεύτερο μέρος που ο Σάκης εξέπληξε όλους τους παρευρισκομένους τραγουδώντας παραδοσιακά τραγούδια και χορεύοντας μαζί με χορευτές πεντοζάλη, στήνοντας ένα σύγχρονο ελληνικό ‘γλέντι’ στο ESTATE μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Σίγουρα πρόκειται για μία ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης που πρέπει να βιώσουν όλοι!

Οι ανατρεπτικοί ONIRAMA εντυπωσίασαν με την εκρηκτική τους σκηνική παρουσία, ενώ ο δυναμικός frontman Θοδωρής Μαραντίνης απέδειξε πως έχει εξαιρετική χημεία με το Σάκη στη σκηνή, αποτελώντας ακόμα ένα τρανταχτό επιχείρημα γιατί το ESTATE αποτελεί την νούμερο ένα πρόταση διασκέδασης στην Αθήνα!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το Live Clubbing επανασυστήνεται στο ESTATE! Στο hotspot της πόλης με τις προκρατήσεις για τις επόμενες εβδομάδες να είναι πρωτοφανείς! Η λαχτάρα του κόσμου να απολαύσει τον κορυφαίο star στη σκηνή του καλύτερου club της πόλης είναι τόσο μεγάλη που έχουν μείνει ελάχιστα τραπέζια διαθέσιμα στον θρυλικό χώρο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved