Γωγώ Τσαμπά: «Δεν μπαίνω ποτέ σε καλούπι, δεν μπορώ να μπω»
Showbiz

Γωγώ Τσαμπά: «Δεν μπαίνω ποτέ σε καλούπι, δεν μπορώ να μπω»

Μετά την περιπέτεια που πέρασε με την αδερφή της, πώς είναι η ζωή της Γωγώς Τσαμπά;

«Επαγγελματικά έχω ήδη το καινούργιο μου τραγούδι, «Συνέχεια θέλω να είμαστε μαζί», είμαι στην προετοιμασία για το καινούργιο μου cd που θα κυκλοφορήσει το Πάσχα, έκανα ένα live από πανηγύρια, ειδικά φτιαγμένο για το κοινό μου, για να περνάει καλά. Αγαπώ πολύ το κοινό μου, σε αυτούς οφείλω την αναγνωρισιμότητα, στον κόσμο, στη νεολαία. Αυτοί μας φτιάχνουν, αυτοί μας πετάνε» τόνισε στο Λοιπόν.

-Το φοβάσαι αυτό;

«Όχι, έζησα και ζω τόσο ωραίες στιγμές, που και αύριο το πρωί να σταματήσω, θα λέω «Δόξα τω θεώ», τον ευχαριστώ γι' αυτό που έζησα.»

-Δεν είναι σύντομο το χρονικό διάστημα για να το χορτάσεις όλο αυτό;

«Όχι, μου φτάνει. Κάθε μέρα ο κόσμος μου δίνει την αγάπη του, μου μιλάνε στο δρόμο, μεγάλοι, παιδάκια. Αυτοί μου έδωσαν την αγάπη τους κι εγώ πρέπει να αφιερώσω εμένα σε αυτούς. Σκέφτομαι για να δημιουργήσω. Έχω ακόμα να δώσω πολλά πράγματα. Είμαι πάρα πολύ ανήσυχο πνεύμα.»

-Δεν συμβιβάζεσαι εύκολα, δεν «μπαίνεις» σε καλούπι»;

«Όχι, δεν μπαίνω ποτέ σε καλούπι, δεν μπορώ να μπω, θα κάνω αυτό που θέλω, όποιο κι αν είναι το τίμημα, θα κάνω την επανάσταση μου, αυτό που μου «καρφώθηκε».

-Έχεις πείσμα;

«Έχω τρομερό πείσμα. Εγωίστρια δεν είμαι, αν και πολλοί έχουν πει ότι είμαι «πάρα πολύ εγωίστρια» και «κρύα γυναίκα». Μερικές φορές μπορεί να είμαι, πιάνω τον εαυτό μου να με πιάνει ο εγωισμός μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved