Καραφώτης: «Πριν τρία χρόνια έφτασα στον πάτο»
Showbiz

Καραφώτης: «Πριν τρία χρόνια έφτασα στον πάτο»

Ο Κώστας Καραφώτης έχει περάσει διάφορες δυσκολίες κατά την διάρκεια της καριέρας του.

«Πριν τρία χρόνια έφτασα στον πάτο. Δεν ήταν εύκολο να τον διαχειριστώ και ελπίζω να είναι μόνο αυτός και να μην ζήσω κι άλλον» είπε στο You.
Δεν χτυπούσαν τα τηλέφωνα;
«Όχι, χτυπούσαν, αλλά έλεγα «όχι» σε αυτές τις συνεργασίες, γιατί αν έλεγα «ναι» ήξερα πως αυτό ήταν και το τέλος... Τελικά μου έκανε καλό που περίμενα. Ωστόσο, τότε έζησα καταστάσεις δύσκολες, που ψυχολογικά με ρίξανε. Και χωρίς χρήματα έμεινα και έτρωγα από τις οικονομίες μου και περικοπές έκανα και χασούρες είχα από λάθος επενδύσεις όταν προσπάθησα να βελτιώσω τα οικονομικά μου, γιατί δεν ξέρω –και δεν θέλω– να κάνω «μαϊμου- διές», θέλω να είμαι καθαρός»
Ποιος άνθρωπος τότε στα δύσκολα σε στήριξε;
«Ο δικός σου άνθρωπος, αυτός τρώει όλα σου τα ψυχολογικά, τις φρίκες σου, όλο το πακέτο...»
Είσαι εγωιστής ή αφήνεις να σε δουν να λυγίζεις;
«Προτιμώ να τα περνάω μόνος μου, δύσκολα ανοίγομαι, δεν θέλω να φορτώνω στους άλλους τα δικά μου. Είμαι πολύ εγωιστής»
Καλό παιδί είσαι;
«Με τους καλούς είμαι καλός αλλά θα σού πω μια αλήθεια, με τρομάζει να λένε ότι είμαι καλό παιδί γιατί σημαίνει ότι δεν χαλάω σε κανέναν χατίρι κι αυτό θα κάνει κακό σ’ εμένα και θα βολεύει τους άλλους...»
Σε χαλάει όταν σε εκμεταλλεύονται;
«Μου γυρίζει το μάτι γιατί αυτός που εκμεταλλεύεται εμένα θα εκμεταλλευτεί και τον άλλον... Γεμίσαμε μάγκες που εκμεταλλεύονται τα καλά παιδιά που δεν μιλάνε! Δεν θέλω να είμαι καλό παιδί!»
Δεν είσαι από αυτούς που στήνουν θέματα, κάνουν παπαρατσικά, σκάνδαλα...
«Όχι, μετά το παιχνίδι έγινα αγοραφοβικός, δεν μου άρεσε να κυκλοφορώ, σκεφτόμουν τι θα πει ο κόσμος που με βλέπει και τέτοια και φυσικά τους παπαράτσι όταν τους έβλεπα μπροστά μου την έκανα, δεν μου αρέσει καθόλου όλο αυτό...
Κάποια στιγμή είχε γραφτεί ότι είχες σηκώσει χέρι σε μια πρώην σου...
«Ναι, με στενοχώρησε πολύ και με εξόργισε γιατί μετά από έναν χωρισμό ο καθένας που δίνει μια συνέντευξη έχει περίεργα συναισθήματα και μπορεί πάνω στην κουβέντα να πει μια φράση που επειδή βγάζει... πιασάρικο τίτλο να την χρησιμοποιήσεις για να πουλήσεις. Είναι σίγουρα πολύ ωραίο να βάλεις τίτλο «με χτυπά ο τάδε»! Όταν το είδα σκέφτηκα να του τραβήξω μια... μηνυσάρα αλλά δεν το έκανα... Βέβαια γι’ αυτόν τότε ήμουν καλό παιδί γιατί τον άφησα και με εξέθεσε γράφοντας μια τεράστια μ@λ@@@, αλλά επειδή είμαστε στον ίδιο χώρο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved