Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ο δεσμός με την τουρκάλα συμπρωταγωνίστριά του
Showbiz

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ο δεσμός με την τουρκάλα συμπρωταγωνίστριά του

Το 2012 και για έξι μήνες ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πηγαινοέρχεται στο Αϊβαλί για τα γυρίσματα του σίριαλ Iki Yaka, Bir Ismail (σ.σ: Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ) όπου προβαλλόταν από το τουρκικό κανάλι ATV. 

«Εκεί με πρότεινε ο casting director Μάκης Γαζής που είχε δει το διαφημιστικό με τον χυμό φρούτων. Ήταν από τα πιο δύσκολα castings της ζωής μου, διότι είχα απέναντί μου την Harika Uygur, μια από τις πιο απαιτητικές casting directors παγκοσμίως. Τελικά πήρα έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και δούλεψα πολύ σκληρά για αυτόν». Σε αυτό το χρόνο παραμονής του στην Τουρκία, οι Τούρκοι συνάδελφοί του μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια τόσο για τους Έλληνες, όσο και για την Ελλάδα. «Θεωρούν πως είμαστε ο πιο φιλόξενος λαός και ότι έχουμε πανέμορφα νησιά. Δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί μας. Οι Τούρκοι έχουν πρόβλημα με τους Κούρδους, όχι με εμάς» τόνισε στο People.

Με την συμπρωταγωνίστριά του Gizem Denizci έγιναν ζευγάρι και στην ζωή. «Το φλερτ προέκυψε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και ήμασταν μαζί από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας μας. Ουσιαστικά, η σχέση μας τελείωσε όταν γύρισα στην Ελλάδα. Η απόσταση βλέπεις, δεν βοηθά». Tο χρονικό διάστημα που ήταν ζευγάρι με την Gizem, η οικογένειά του και ειδικά ο παππούς του που κατάγεται από την Σμύρνη χάρηκε πάρα πολύ.

«Οι γονείς μου είχαν πάντα ελεύθερο πνεύμα. Δεν έγιναν ποτέ ρατσιστικά σχόλια στο σπίτι μας, είτε αυτό είχε να κάνει με χρώμα, είτε με θρησκεία». Ωστόσο, δεν διστάζει να παραδεχτεί πως στο σχολείο είχε πέσει θύμα bullying. «Πάντα ήμουν ο Γιαννάκης. Ένα παιδί αγαθό που γινόμουν για όλους χαλί να με πατήσουν, κάποιες φορές το «παιδί για τα θελήματα». Στο δημοτικό και στο γυμνάσιο κάποιοι συμμαθητές μου με πείραζαν φραστικά, ακόμα και σωματικά, αλλά αυτό στο λύκειο σταμάτησε, διότι άλλαξα σχολείο και τρόπο αντιμετώπισης γενικώς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved