Κόννυ Μεταξά: «Κάθε φορά που ερχόταν στο σπίτι μας έκλαιγα…»
Showbiz

Κόννυ Μεταξά: «Κάθε φορά που ερχόταν στο σπίτι μας έκλαιγα…»

Η Κόννυ Μεταξά έχει πει πως φοβόταν τον Σάκη Ρουβά, γιατί ήταν πολύ όμορφος. Σήμερα πώς είναι οι σχέσεις τους;

«Ναι, ισχύει! Κάθε φορά που ερχόταν στο σπίτι μας έκλαιγα και έτρεχα στο δωμάτιό μου. Έχω να τον δω πάρα πολλά χρόνια. Τώρα πια δεν τον φοβάμαι! Τώρα θέλω να πάω να τον δω! (γέλια)» τόνισε στο People.

-Φοβάσαι ακόμα τους ωραίους άντρες;

«Δεν είναι ότι φοβάμαι τους ωραίους άντρες! Θέλω ο άντρας να είναι γοητευτικός και αρσενικό, έξυπνος και με χιούμορ, δεν με ελκύουν οι κλασικά όμορφοι. Και σίγουρα όχι οι μικρότεροι, γιατί κι εγώ μικρή είμαι ακόμη, άρα τι; Να πάω μετά το σχολείο να συναντηθούμε; Τώρα που το σκέφτομαι, όλοι οι άντρες που μου άρεσαν ήταν τελείως διαφορετικοί, ένα κοινό στοιχείο είχαν και αυτό ήταν το ότι ήταν κακά παιδιά! Αν και δεν έχω πρότυπα ομορφιάς, ένα στιλ που μ’ αρέσει είναι αυτό του Johnny Depp.»

-Ο χωρισμός των γονιών σου ήταν κάτι που κατανόησες και αποδέχτηκες εύκολα;

«Οι γονείς μου κατάφεραν να το κάνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολο για εμένα. Μου το παρουσίασαν έτσι, ώστε να μην πληγωθώ και άργησα να το συνειδητοποιήσω. Θυμάμαι ότι μια μέρα πήγα στο σχολείο και ένα παιδάκι το είχε διαβάσει κάπου. Μου είπε «χώρισαν οι γονείς σου;» και του απάντησα «αλήθεια;». Εγώ απλά νόμιζα ότι είχαμε δύο σπίτια μέχρι εκείνη τη στιγμή! Βέβαια σε αυτό συνέβαλε και η ηλικία μου, γιατί ήμουν πάρα πολύ μικρή και δεν αντιλαμβανόμουν πλήρως τι γινόταν.»

-Σε ποιον είχες αδυναμία;

«Είχα τελείως διαφορετική σχέση και με τους δύο. Με τη μητέρα μου ήμουν πιο κοντά, γιατί ζούσα μαζί της. Τον πατέρα μου, πάλι, δεν τον έβλεπα πολύ λόγω της δουλειάς, αλλά όταν βρισκόμασταν, ήμουν 100% εκεί. Δεν μπορώ να πω ότι είχα ή έχω περισσότερη αδυναμία σε έναν από τους δύο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved