Καλομοίρα: «Με τον Γιώργο θέλουμε να γεράσουμε μαζί»
Showbiz

Καλομοίρα: «Με τον Γιώργο θέλουμε να γεράσουμε μαζί»

Η Καλομοίρα σε συνέντευξή της μίλησε για την σχέση με τον σύζυγό της, Γιώργο και εξομολογήθηκε αν μαλώνουν.

 

 

Πώς κρατάτε τον έρωτα σας ζωντανό κόντρα στη ρουτίνα της καθημερινότητας;

Προσπαθούμε ν' αφιερώνουμε χρόνο στη σχέση μας, να βγαίνουμε ραντεβού μέσα στην εβδομάδα και να συζητάμε ό,τι μας απασχολεί. Είναι άσχημο τα ζευγάρια να έχουν μυστικά μεταξύ τους. Το πιο σημαντικό για να έχει ένα ζευγάρι διάρκεια ατό χρόνο είναι η αγάπη, η επικοινωνία, ο σεβασμός, η κατανόηση και η εμπιστοσύνη.

Έχει τύχει να τσακωθείτε;

Φυσικά! Είναι φυσιολογικό να διαφωνούμε και να τσακωνόμαστε. Νομίζω ότι τσακωνόμασταν περισσότερο πριν από το γάμο, παρά τώρα. Κι αυτό γιατί ζούσαμε μακριά ο ένας από τον άλλον και σε διαφορετικές ηπε ρους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όμως παραμένουμε ερωτευμένοι και ξέρουμε ότν θέλουμε να γεράσουμε μαζί. Είμαι τυχερή γιατί παντρεύτηκα τον καλύτερο μου φίλο και τον άνθρωπο που με καταλαβαίνει περισσότερο από τον καθένα.

Αντιμετώπισες ποτέ δύσκολες καταστάσεις, νιώθοντας ότι δε θα κατάφερνες να τις διαχειριστείς;

Είμαι πολύ ανοιχτός και ευαίσθητος άνθρωπος και πολλές φορές μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι δεν έχω έγνοιες ή προβλήματα. Δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς αγωνίες. Ακόμη κι αν εγώ ή τα μέλη της οικογένειας μου είναι καλά, μπορεί να υπάρχουν άλλοι άνθρωποι από το πε ριβάλλον της οικογένειας ή των φίλων μου που ν' αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις και να χρειάζονται τη στήριξη μου.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved