Ημέρα της Γυναίκας: H Λάουρα Νάργιες γράφει 10 πράγματα που οι άντρες δεν ξέρουν για τις γυναίκες!
Showbiz

Ημέρα της Γυναίκας: H Λάουρα Νάργιες γράφει 10 πράγματα που οι άντρες δεν ξέρουν για τις γυναίκες!

Τι πιστεύει αλήθεια η Λάουρα Νάργιες πως δεν ξέρουν οι άντρες για τις γυναίκες; 

 

Ένα από τα πιο γλυκά παιδιά της showbiz έγραψε ειδικά για το Gossip-tv και για την Ημέρα της Γυναίκας 2016 αυτά τα 10 details που η ίδια πιστεύει πως τελικά ο αντρικός πληθυσμός δεν έχει εντιληφθεί πλήρως για το γυναικείο φύλο. Κι αν την περιμένατε γλυκιά γατούλα, όπως ομολογούμε κι εμείς, θα ξαφνιαστείτε...

1. Πριν το πρώτο ραντεβού ψάχνουμε με τις ώρες το κατάλληλο outfit, όπου ισχύει ο κανόνας: όσο περισσότερο ανακατεύουμε την ντουλάπα μας, τόσο πιο πολύ θέλουμε να σας εντυπωσιάσουμε! Τελικά ερχόμαστε «απλές», έχουμε καταλάβει ότι η εμφάνιση clown σας τρομάζει.

2. Όταν λέμε «δεν έχω τι να βάλω, δεν έχω ρούχα» εννοούμε «δεν έχω τι να βάλω, δεν έχω ρούχα».

3. Σε στενάχωρες ημέρες βλέπουμε τον Τιτανικό και την θλιβερή στιγμή που η Κέιτ αφήνει τον Τζακ καταναλώνουμε κλαίγοντας μία σακούλα πατατάκια, σοκολάτες και ένα οικογενειακό πακέτο παγωτό βανίλιας. Την επόμενη μέρα από τις τύψεις μας πίνουμε 2 λίτρα πράσινο τσάι και τρέχουμε μισή ώρα παραπάνω στον διάδρομο (μπορεί και όχι, ανάλογα με τι κέφια θα ξυπνήσουμε)

4. Όταν σας μιλάμε για να πούμε τον πόνο μας και εσείς παίζετε με το κινητό αλλά «ακούτε» θέλουμε να το αρπάξουμε απ τα χέρια σας και να το πετάξουμε εκεί που κατέληξε ο Τζακ (βλέπε νούμερο 3) κατά προτίμηση κι εσάς μαζί τσιμεντωμένους.

5. Όσο δεν μαζεύετε το άδειο πιάτο σας τόσο μας δίνετε το πάτημα να ζητάμε αρχικά και να απαιτούμε τελικά, γυναίκα που θα καθαρίζει δύο φορές την βδομάδα το σπίτι. Μην λέτε για ισότητα μόνο εκεί που σας συμφέρει.

6. Όσο πιο πολύ αρνείστε την αγκαλιά του πριν ή του μετά τόσο πιο πολύ θα σας πιέζουμε να την κάνετε γιατί πεισμώνουμε. (Δεν το παραδεχόμαστε, αλλά συμβαίνει)

7. Όσες φορές πιάνουμε σπίτι μας ανέμελα το μαλλί στρώνει τέλεια, όταν είναι να βγούμε για καφέ ουρλιάζουμε για το bad hair day.

8. Τι σκέπτεστε αλήθεια όταν πατάτε like μπροστά στα μάτια μας στις ημίγυμνες photos των θηλυκών «φίλων» σας στο Facebook και το παίζετε αρνάκια; Αφού τσεκάροντας ύστερα το wall των κοριτσιών βλέπουμε τα αποτελέσματα και επανερχόμαστε στο 4 και το... βυθό της θάλασσας...

9. Έχουμε κρυφό ντουλαπάκι sos με λιχουδιές. Τα φρούτα τα μοστράρουμε.

10. Γκρινιάζουμε αρκετά για τους άντρες, αλλά τελικά χωρίς εσάς δεν μπορούμε και δεν θέλουμε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved