Πολυχρονίδης: «Μου αρέσει να πηγαίνω ως καλεσμένος στα πρωινάδικα αλλά δεν μου αρέσει το στιλ τους»
Showbiz

Πολυχρονίδης: «Μου αρέσει να πηγαίνω ως καλεσμένος στα πρωινάδικα αλλά δεν μου αρέσει το στιλ τους»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έπεσε κατευθείαν στα βαθιά με την παρουσίαση του Τροχού της τύχης. Αγχώθηκε; 

«Είμαι χαλαρός, δεν αγχώνομαι ποτέ! Δεν είναι η πρώτη μου δουλειά, είναι ένα παιχνίδι που έχει σκοπό να σε διασκεδάσει. Δεν λέω δελτίο ειδήσεων για να μετράω τις λέξεις μου. Σκέψου ότι δεν χρησιμοποιώ οτοκιού» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.

-Ακούστηκε ότι σου έγινε πρόταση για το πρωινό του Mega στα μέσα της σεζόν. Αληθεύει;

«Πρόταση με την έννοια του ότι καθόμαστε σε ένα τραπέζι και συζητάμε, όχι. Δεν μου έγινε. Εκφράστηκε ένα ενδιαφέρον από κάποιους ανθρώπους αλλά φρόντισα να το ξεκόψω αμέσως. Δεν είχα προδιάθεση ούτε να το συζητήσω. Οχι γιατί δεν το θεωρώ τιμητικό αλλά γιατί είμαι πολύ ικανοποιημένος τόσο από το Star όσο και από αυτό που κάνω στον «Τροχό». Οταν είσαι σε ένα ωραίο σπίτι γιατί να φύγεις, γιατί να πας κάπου αλλού από τη στιγμή που χαίρεσαι την οικογενειακή γαλήνη που επικρατεί.»

-Δεν είναι πρόκληση για σένα το πρωινό;

«Οχι. Γιατί να το επιλέξω; Ανάμεσα σε αυτό και το τηλεπαιχνίδι, επιλέγω με κλειστά τα μάτια το τηλεπαιχνίδι. Μου αρέσει να πηγαίνω ως καλεσμένος στα πρωινάδικα αλλά δεν μου αρέσει το στιλ τους. Δεν μπορώ να κάθομαι σε ένα τραπέζι και να συζητάω τι έγινε χθες. Από την άλλη, όλοι κάνουν το ίδιο πράγμα. Πρόκειται για μια μάχη εντυπώσεων για το ποιος θα πει το πιο σκληρό πράγμα. Ο μόνος που θεωρούσα ότι θα κάνει τη διαφορά ήταν ο Μάρκος Σεφερλής. Από τη στιγμή που δεν το κατάφερε, δεν θα γίνει από κανέναν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved