Ο Κόκκοτας στη θέση του Βοσκόπουλου. Τι συμβαίνει με τον Τόλη;
Showbiz

Ο Κόκκοτας στη θέση του Βοσκόπουλου. Τι συμβαίνει με τον Τόλη;

Και ξαφνικά ήρθε στα χέρια μας ένα δελτίο τύπου που ανακοινώνει την έναρξη των εμφανίσεων του Σταμάτη Κόκκοτα -και δυναμική επιστροφή του- στο μαγαζί που μέχρι πριν λίγο καιρό εμφανιζόταν ο Τόλης Βοσκόπουλος με τεράστια επιτυχία. 

Έτσι ξαφνικά. Κι ενώ όλοι γνωρίζουμε πως ο μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 26 Φεβρουαρίου αφού χρειάστηκε να πάρει ενδοφλέβια αντιβίωση και αυτό δεν ήταν δυνατόν να γίνει στο σπίτι του.

Τι συμβαίνει και τελικά το πολύ πετυχημένο πρόγραμμα του Baraonda δεν συνεχίζεται με εκείνον αλλά έχουμε την μεγάλη επιστροφή του Σταμάτη Κόκκοτα στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας; Ευτυχώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gossip-tv.gr τίποτα ιδιαίτερα ανησυχητικό.

Ο υπέροχος Τόλης Βοσκόπουλος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αφού το μικρόβιο της ουρολοίμωξης που τον έστειλε εκεί αρχικά αποδείχτηκε ιδιαίτερα ισχυρό και πιο ανθεκτικό απ' ότι περίμεναν κι ενώ οι γιατροί του προγραμμάτιζαν το εξιτήριό του, δύο φορές ανέβασε και πάλι απρόσμενα πυρετό και έκριναν πως πρέπει να παραμείνει για νοσηλία μέχρι να είναι εντελώς καλά.

Να κάνει οικονομία δυνάμεων του σύστησε ο γιατρός του και ο Τόλης ως άψογος επαγγελματίας -όπως ήταν και είναι πάντα- και μη γνωρίζοντας πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να επιστρέψει στο μαγαζί αποφάσισε να ζητήσει ο ίδιος την αποδέσμευσή του έτσι ώστε να μπει κάποιος άλλος στη θέση του και να μην χάνουν και μεροκάματα οι εργαζόμενοι -μουσικοί κλπ- που συμμετείχαν μαζί του σε αυτά τα πολύ πετυχημένα διήμερα. Αυτό θα πει μεγάλος, όχι μόνο καλλιτέχνης αλλά και άνθρωπος.

Έτσι από σήμερα το βράδυ και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στο μαγαζί θα εμφανίζεται ο Σταμάτης Κόκκοτας. Καλή αρχή και πολλά περαστικά στον άρχοντα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved