Καίτη Κωνσταντίνου: «Δεν ονειρευόμασταν να κάνουμε καριέρα και δεν ήμασταν φιλόδοξοι»
Showbiz

Καίτη Κωνσταντίνου: «Δεν ονειρευόμασταν να κάνουμε καριέρα και δεν ήμασταν φιλόδοξοι»

Την περίοδο που η Καίτη Κωνσταντίνου φοιτούσε στο Θέατρο Τέχνης ήταν στην ίδια dream team με πολλούς ηθοποιούς, που επίσης διέγραψαν λαμπρή πορεία στη συνεχεία.

«Δεν ονειρευόμασταν να κάνουμε καριέρα και δεν ήμασταν φιλόδοξοι. Βλέπαμε πιο ρομαντικά τα πράγματα. Με κάποιους βλεπόμαστε ακόμα πού και που, ενώ με τη Μαρία Καβογιάννη είμαστε όχι απλά φίλες, αλλά οικογένεια. Την έχω παντρέψει, είμαι νονά της κόρης της. Έχουμε μεγάλη αγάπη μεταξύ μας» τόνισε στο People.

Η ηθοποιός ακόμα και σήμερα επισκέπτεται συχνά τον τόπο της, το Αίγιο, ενώ έχει λατρέψει το νησί της Σίφνου. «Στο χωριό μου πηγαίνω πολύ συχνά. Εχω το σπίτι μου δίπλα στη θάλασσα και το καλοκαίρι κάθομαι εκεί ένα μήνα. Χαλαρώνω πραγματικά και νιώθω ζεστασιά. Είναι το μέρος που μεγάλωσα, έχω τη μητέρα μου, βλέπω τους φίλους μου. Θυμάμαι έντονα τα απογεύματα που παίζαμε με τα παιδιά στο δρόμο και κρατούσαμε στο χέρι παξιμάδι κι ένα κομμάτι φέτα. Όταν δεν πηγαίνω στο Αίγιο, αγαπώ τις αποδράσεις στη Σίφνο. Τελευταία άρχισαν να μου αρέσουν τα ταξίδια, παλαιότερα ένιωθα πως πιεζόμουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved