Ο εγγονός του Γιάννη Γκιωνάκη θυμάται…
Showbiz

Ο εγγονός του Γιάννη Γκιωνάκη θυμάται…

Ο Λευτέρης Παπανικολάου Γκιωνάκης θυμάται με νοσταλγία τις στιγμές που περνούσε με τον παππού του, Γιάννη Γκιωνάκη.

Ο Γιάννης Γκιωνάκης ήταν αστείος , εκδηλωτικός και ιδιαίτερα τρυφερός στο σπίτι. «Αυτό που βλέπετε στις ταινίες αυτό ήταν. Ένας άνθρωπος με πηγαίο χιούμορ, έξω καρδιά, γνήσιος διασκεδαστής. Ως άνθρωπος, ήταν ιδιαίτερα στοργικός.. Ιδιαίτερα με εμένα που ήμουν και το εγγόνι του» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Τελειώνοντας το σχολείο ο Λευτέρης Παπανικολάου-Γκιωνάκης πηγαίνει στη Σχολή Σταυράκου για να σπουδάσει Σκηνοθεσία. Αντίδραση από την οικογένεια του δεν υπήρξε. Ισα-ίσα που το μήλο για ακόμη μια φορά θα έπεφτε κάτω από τη μηλιά. Εκείνος που χάρηκε περισσότερο ήταν ο πατέρας του, καθότι ο Λευτέρης θα ακολουθούσε τον ίδιο επαγγελματικό δρόμο με εκείνον. Σχεδόν την ίδια εποχή σκέφτεται ότι οι σπουδές υποκριτικής θα του χαρίσουν μια καλύτερη σκηνοθετική ματιά και φοιτά παράλληλα στην υποκριτική σχολή της Μαίρης Βογιατζή Τράγκα.

Πριν ακόμη τελειώσει τη σχολή εργάζεται ως script σε δυο σειρές του ΑΝΤΊ, στο «Ελλάς το μεγαλείο σου» και στα «Φιλαράκια». «Είναι η χαμηλότερη θέση που μπορεί να έχει κάποιος στο σκηνοθετικό τιμ μιας δουλειάς. Εκανα από καφέδες μέχρι διεκπεραίωση. Ετσι όμως μυήθηκα σιγά-σιγά στη σκηνοθεσία, αποκτώντας την αίσθηση του χώρου», αποκαλύπτει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved