Ιωάννα Σεβοπούλου: Η συνεργασία με τον Μπογδάνο
Showbiz

Ιωάννα Σεβοπούλου: Η συνεργασία με τον Μπογδάνο

Πρόσφατα είδαμε την Ιωάννα Σεβοπούλου να εμφανίζεται στην πρόωρα κομμένη εκπομπή «Προβοκάτσια ΤιΒι» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον ΣΚΑΪ. Εκτός από το στρες που, όπως λέει, ένιωθε, εκείνο που την ιντρινκαρε περισσότερο ήταν ότι τραγουδούσε στίχους του ίδιου του δημοσιογράφου. 

«Άλλαζε τους στίχους σε αγαπημένα τραγούδια εμπνευσμένος από την επικαιρότητα και εγώ τους τραγουδούσα. Με τον Κωνσταντίνο γίναμε φίλοι. Δεν τον γνώριζα από πριν, αλλά μπορώ να πω ότι με κέρδισε ο χαρακτήρας του. Μου αρέσει που είναι ένας άνθρωπος που έχει το θάρρος της γνώμης του. Τον βρίσκω πολύ οξυδερκή» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε τηλεοπτικό project. Αλήθεια, σκέφτηκε ποτέ να εμφανιστεί σε κάποιο talent show; «Όταν ξεκίνησαν τα talent shows, το 2002, είχα ήδη κυκλοφορήσει την πρώτη μου ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά. Είχε προηγηθεί και το πρώτο μου single"Πριν μου πεις λοιπόν λυπάσαι», που το 1999 ήταν το τραγούδι της χρονιάς. Αισθανόμουν ότι δεν το είχα ανάγκη. Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως ήταν ένα από τα λάθη μου. Από την άλλη, έχει αξία να κάνεις κάτι τη σωστή στιγμή, Σήμερα έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει τα talent shows και δεν του προκαλούν εντύπωση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved