Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου: Εξομολογούνται περιστατικά με φανατικές θαυμάστριες
Showbiz

Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου: Εξομολογούνται περιστατικά με φανατικές θαυμάστριες

Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου εξομολογήθηκαν αν έχουν έρθει σε δύσκολη θέση από θαυμάστριές τους.

Ακούγατε τις συμβουλές του αδελφού σας;

Σ.Δ.: Δυστυχώς όχι πάντα και αυτό το πλήρωσα. Νόμιζα ότι όλοι είναι φίλοι, αλλά αποδείχτηκε τελικά ότι δεν είναι έτσι. Δεν πειράζει. Συμβαίνουν αυτά. Και οι δυο γνωρίσατε την επιτυχία σε πολύ μικρή ηλικία.

Πώς τη διαχειριστήκατε;

Ά.Δ.: Αν και ήρθε γρήγορα και ξαφνικά, μου ήταν γνώριμη αυτή η κατάσταση. Την είχα ζήσει από πολύ κοντά με τον πατέρα μου.

Είχατε ζήσει δίπλα του εκδηλώσεις μεγάλης λατρείας;

Σ.Δ.: Πάρα πολλές. Στο γήπεδο, στη γειτονιά που περπατούσαμε. Δεν θα ξεχάσω μια φορά που κάποιος του φίλησε τα παπούτσια του. Τότε τους καλλιτέχνες, επειδή δεν τους έβλεπαν τόσο συχνά στην τηλεόραση και δεν υπήρχε ούτε το internet, όταν τους συναντούσε ο κόσμος από κοντά, οι εκδηλώσεις λατρείας ήταν πολύ μεγάλες και πραγματικά συγκινητικές.

Ά.Δ.: Θυμάμαι, όταν ήμουν περίπου 17 χρόνων, είχαμε πάει για τις διακοπές του Πάσχα στην Επτάλοφο της Θεσσαλονίκης. Ο μπαμπάς είχε προσκαλέσει στο σπίτι μας τον Τόλη Βοσκόπουλο και τη Ζωή Λάσκαρη. Κατεβήκαμε όλοι μαζί στην εκκλησία για την Ανάσταση και σταθήκαμε σε μια άκρη διακριτικά. Μόλις όμως τους αντιλήφθηκε ο κόσμος, έγινε χαμός. Λίγο μετά όμως αποκτήσατε κι εσείς πολλές και φανατικές θαυμάστριες.

Ήρθατε ποτέ σε δύσκολη θέση;

Ά.Δ.: Θυμάμαι μόνο που έβρισκα πάνω στο αυτοκίνητο μου δεκάδες χαρτάκια με τηλέφωνα.

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved