Έλλη Κοκκίνου: «Δεν προχωράμε έτσι. Προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα»
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν προχωράμε έτσι. Προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα»

Την περίοδο που διανύει τη χαρακτηρίζει άκρως δημιουργική, αφού ολοκληρώνει στο στούντιο την ηχογράφηση του άλμπουμ που θα ακολουθήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Η κρίση, που έχει συρρικνώσει τα μεγέθη και στην ντόπια μουσική παραγωγή, αποθαρρύνει την Ελλη Κοκκίνου από το να προσπαθεί. «Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να σταματούσα τη δουλειά. Αφού δεν γεμίζω τα μαγαζιά χωρητικότητας 3.000 ατόμων γιατί να γεμίσω το 300άρι; Δεν προχωράμε έτσι. Προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα. Κανείς δεν πουλάει πια 100.000 δίσκους, όπως κατ’ αναλογία ο κόσμος δεν πηγαίνει διακοπές έναν μήνα το καλοκαίρι. Όλα έχουν συρρικνωθεί. Αυτό όμως δεν θα μας εμποδίσει να κυκλοφορούμε ωραία τραγούδια ή τουλάχιστον τραγούδια που πιστεύουμε εμείς ότι είναι ωραία. Δουλεύω με το ίδιο κέφι, πηγαίνω στο στούντιο τη νύχτα, δοκιμάζουμε τα τραγούδια έτσι, τα δοκιμάζουμε αλλιώς, μετά ηχογραφούμε. Είναι το δημιουργικό, το ωραίο κομμάτι της δουλειάς».

Η ίδια λέει ότι οι περισσότεροι από τους συνεργάτες της είναι πλέον φίλοι της. Οι νέοι δημιουργοί την προσεγγίζουν για να ακούσει τη δουλειά τους; «Εννοείται. Άλλοι έρχονται και με βρίσκουν στο καμαρίνι, οι περισσότεροι όμως στέλνουν τα τραγούδια τους μέσω Messenger. Φυσικά και τα ακούω και απαντώ. Ποτέ δεν ξέρεις τι διαμάντι μπορείς να βρεις. Κανένας δεν ξεκίνησε διάσημος, καταξιωμένος, καταπληκτικός. Όλοι μας ξεκινήσαμε και δεν μας ήξερε παρά μόνο η μαμά μας. Άρα, νομίζω ότι όλοι δικαιούνται την ίδια ευκαιρία», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved