Μαρία Ηλιάκη: «Δεν έχει κανείς το δικαίωμα σε κανέναν να με βρίζει χυδαία»
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: «Δεν έχει κανείς το δικαίωμα σε κανέναν να με βρίζει χυδαία»

Το ότι κάποιοι λένε «ξινή» την Μαρία Ηλιάκη δεν τη στενοχωρεί;

«Εάν το "ξινή" σημαίνει πως δεν μπορώ να κάνω παρέα με όλους και να τους αγαπάω όλους, ναι, είμαι ξινή. Αλλά δεν μπορώ να σε αγαπήσω στα πέντε λεπτά της γνωριμίας, ούτε να τους εμπιστεύομαι όλους, ούτε να κάνω παρέα με όλους.

Δεν με αφορά καθόλου να κάνω δημόσιες σχέσεις. Αν με γνωρίσεις όμως καλά, νομίζω πως μόνο αυτό δεν είμαι, γι' αυτό και δεν με νοιάζει τι πιστεύουν για μένα όσοι δεν με ξέρουν», εξομολογείται σε πρλοσφατη συνέντευξη της η Μαρία Ηλιάκη.


Τελευταία ο κόσμος είναι θυμωμένος και επιτίθεται με ευκολία σε αναγνωρίσιμα πρόσωπα μέσω των social media. Της έχει συμβεί;

«Ναι, έχει συμβεί. Και όταν κάποιος μου "την πει" επωνύμως, όχι με ψευδώνυμο, θα απαντήσω. Μπορεί να μου γράψει κάποιος "πώς είσαι έτσι σήμερα;", να γελάσω, να απαντήσω και με κάποιους που οι κουβέντες μας ξεκίνησαν έτσι γίνονται και φίλοι διαδικτυακά - όσο φίλος μπορείς να γίνεις στα social.

Τώρα, όταν κάτι τύποι με ψευδώνυμα γράφουν αισχρά πράγματα και χυδαιότητες, κρυμμένοι πίσω από ένα προσωπείο ανωνυμίας, τότε τους μπλοκάρω και θα σβήσω και το σχόλιο τους. Το ότι βγαίνω στην τηλεόραση δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να με βρίζει χυδαία. Αν κάτι δεν σου αρέσει, πες το με όμορφο τρόπο. Τι να πω;

Ίσως ο κόσμος να πιστεύει πως όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση, εμφανίζονται σε πίστες και προβάλλονται στα περιοδικά έχουν βγάλει περιουσίες και έχουν μια υπέροχη ζωή, κάτι που δεν ισχύει. Ποτέ δεν ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να έχει ο καθένας στη ζωή του. Περνάμε δύσκολα γενικά στην Ελλάδα, ο κόσμος έχει νεύρα και θέλει να εκτονωθεί. Μέχρι ένα σημείο το καταλαβαίνω, αλλά γιατί να ξεσπάς σε έναν άνθρωπο που κάνει μια δουλειά όπως όλοι, απλά έχει λίγο παραπάνω προβολή;».
Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved