Όλο το παρασκήνιο πίσω από την λαμπερή βραδιά της απονομής των βραβείων Mad
Showbiz

Όλο το παρασκήνιο πίσω από την λαμπερή βραδιά της απονομής των βραβείων Mad

Φαντασμαγορικά σκηνικά, λαμπερές παρουσίες, στυλιστικές επιτυχίες, δηλώσεις-αποκαλύψεις, αλλά και πολύ τραγούδι… Αυτά πάνω κάτω συνέβησαν κατά την έβδομη απονομή βραβείων Mad που περίμεναν πώς και πώς οι εγχώριοι celebrities. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την… αρχή…

Μία από τις παρουσίες που πραγματικά γοήτευσαν και εντυπωσίασαν ήταν η Δέσποινα Βανδή η οποία εμφανίστηκε με κατακόκκινο κουστούμι και πολύ εντυπωσιακά αξεσουάρ. Η εκκεντρική Τάμτα εντυπωσίασε επίσης με τις εξτρίμ στυλιστικές της επιλογές. Από τις παρουσίες που επίσης γοήτευσαν ήταν η Δούκισσα Νομικού, η Καλομοίρα που εμφανίστηκε με βινίλ σούπερ μίνι φόρεμα και αξεσουάρ, η Τατιάνα Στεφανίδου που συνοδευόταν από τον γιο της Νικόλα, αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου που έδειχνε επίσης εντυπωσιακή. Από τις μαγικές στιγμές της βραδιάς όταν επί σκηνής εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος βέβαια και αποθεώθηκε αλλά και όταν η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε για τους θαυμαστές της κομμάτια από το νέο της cd. Από τις πιο αστείες στιγμές, όταν ο Σπύρος Πώρος ανέβηκε πάνω στη σκηνή για να… ψεκάσει τις «Μέλισσες», το συγκρότημα που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς η εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια η οποία τραγούδησε (!) μαζί με τους Stavento το «Σαν έρθει η μέρα» που έχει γίνει ήδη επιτυχία. Σε ό,τι αφορά τα βραβεία, να πούμε ό τι όλοι οι σημαντικοί καλλιτέχνες της χώρας μας απέκτησαν στη συλλογή τους και από ένα βραβείο mad, όπως για παράδειγμα η Έλενα Παπαρίζου η οποία κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου videoclip της χρονιάς το οποίο της απένειμαν ο Νίκος Μουρατίδης και ο Γιώργος Λεβέντης. Το καλύτερο για το τέλος όταν στο φινάλε της βραδιάς εμφανίστηκε επί σκηνής –παραδόξως καθώς δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις- ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο οποίος ερμήνευσε το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Το καλοκαίρι μου».
Μεγάλος νικητής της βραδιάς ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος κατέκτησε τρία βραβεία μεταξύ των οποίων αυτό που απονέμεται στον καλλιτέχνη της χρονιάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved