Φαίη Ξυλά: « Αισθάνομαι υπέροχα ως μαμά»
Showbiz

Φαίη Ξυλά: « Αισθάνομαι υπέροχα ως μαμά»

Η γέννηση του γιου της πριν από 7 μήνες άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την ζωή της Φαίης Ξυλά.

Όλο αυτό το διάστημα απείχε από οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα και επέστρεψε τώρα μαζί με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και με την προϋπόθεση ότι θα έλειπε από το σπίτι μόνο για δύο βράδια την εβδομάδα.

«Μετά την εγκυμοσύνη μου απείχα για κάποιους μήνες κι ήθελα κάτι πού να μου αρέσει πολύ για να μπω ξανά στη διαδικασία του θεάτρου. Οι καλοί συνεργάτες αποτελούν καθοριστικό παράγοντα στις επιλογές μου» δήλωσε η ίδια η Φαίη Ξυλά σε συνέντευξή της στο TV Έθνος.

Πόσο έπαιξε ρόλο το ότι συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγο της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο;
«Πάντα μου αρέσει να συνεργάζομαι με τον Κωνσταντίνο και γενικά με συναδέλφους που γνωριζόμαστε και ξέρω ότι δεν χρειάζεται να συστηθούμε από την αρχή».

Είναι η πρώτη φορά μετά τη γέννηση του 7 μηνών γιου της που τον αφήνει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
«Το ότι η παράσταση παίζεται μόνο Σάββατο και Κυριακή αποτέλεσε έναν «σημαντικό παράγοντα», γιατί «αισθανόμουν ότι θα μπω πιο ομαλά στη δουλειά χωρίς να λείπω πολλές ώρες από το σπίτι». Άλλωστε, μέχρι πέντε μηνών έγκυος δούλευα. Δεν έμεινα καθόλου εκτός και δεν είχα το "άγχος να επιστρέψω στη σκηνή. Δεν -ένιωσα ότι μου έλειπε η δουλειά, απλώς έτυχε να μου αρέσει η συνθήκη».

Η αίσθηση της μητρότητας, γεμίζει ευτυχία τη Φαίη Ξύλα. «Αισθάνομαι υπέροχα ως μαμά. Κάθε μέρα βιώνω κάτι καινούργιο με το παιδί μου. Είναι σαν να γίνομαι κι εγώ παιδί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved