Κανάκης – Αρναούτογλου: Το τέλος μιας φιλίας; Όλο το παρασκήνιο γύρω από την κόντρα τους
Showbiz

Κανάκης – Αρναούτογλου: Το τέλος μιας φιλίας; Όλο το παρασκήνιο γύρω από την κόντρα τους

Τι συνέβη ανάμεσα στους δυο άντρες και ξέσπασε κόντρα μεταξύ τους;

Πηγές του περιοδικού Ciao αναφέρουν ότι οι δύο άντρες έπαψαν ουσιαστικά να έχουν πολλές επαφές από τότε που οΓρηγόρης Αρναούτογλου αποφάσισε να κάνει οικογένεια. Αυτό τους είχε απομακρύνει πολύ, αν όχι εντελώς και ίσως είχε κάνει κάποιους από τους παλιούς φίλους του Γρηγόρη να στενοχωρηθούν και να δυσαρεστηθούν από το γεγονός ότι δεν είχε πλέον χώρο στη ζωή του για εκείνους.

Από την άλλη κάποιοι λένε ότι ο Αντώνης Κανάκης εννοούσε μέχρι κεραίας τα όσα είπε και ότι η μέχρι τώρα πορεία του δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του και υποστηρίζει εμπράκτως τις επιλογές του, αδιαφορώντας για το όποιο κόστος. Και προφανώς, διαφωνώντας με τις επιλογές, του Γρηγόρη, δεν δίστασε να το εκφράσει. "Το παράκανε", ακούστηκε, πάντως, να λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν είδε το επίμαχο βίντεο στο οποίο οι "Ράδιο Αρβύλα" τον κάνουν... φύλλο και φτερό.

Όπως υποστηρίζουν όσοι τον ξέρουν, θύμωσε πολύ και κάπως έτσι, αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν κάνει συχνά: Να απαντήσει, έστω και με το δικό του τρόπο. «Αυτές τις δύο ημέρες, από τη Δευτέρα το Βράδυ, με ρωτάτε ή μου είπατε ότι θέλετε να απαντήσω για την σάτιρα του Ράδιο Αρβύλα, σε ότι αφορά τους καλεσμένους αυτής της εκπομπής. Λοιπόν, αποφάσισα να απαντήσω», είπε στην επόμενη εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και έπειτα ακολούθησε σιγή. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι έρχεται ο επόμενος καλεσμένος και τόνισε με νόημα: «Πάμε στον επόμενο καλεσμένο, που έχει εγκριθεί. Βέβαια, πέρασε από έγκριση, δεν βγαίνουμε έτσι».

Όπως λέει το παρασκήνιο, οι δύο τους δεν είχαν καμία επικοινωνία αυτές τις μέρες, καθώς ούτε ο ένας ούτε ο άλλος το επιθυμούν. "Ξέρουν ότι αν μιλήσουν τα πράγματα ίσως γίνουν ακόμα χειρότερα και αυτό δεν το θέλει κανένας από τους δύο τους", λέει πηγή του ΑΝΤ1.

Μ' αυτά τα δεδομένα, πάντως, αυτό που απομένει να δούμε είναι τι θέση θα πάρει στην όλη υπόθεση ο Γιάννης Λάτσιος και αν θα είναι εκείνος που θα αναλάβει το δύσκολο έργο του "πυροσβέστη' σ' αυτή την πυρκαγιά που έχει ανάψει στο πρώην κανάλι του από τους πρώην κολλητούς του.
Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved