Εύη Φραγκάκη: Η συμβίωση με τον Γιώργο, ο γάμος και ο γιος της
Showbiz

Εύη Φραγκάκη: Η συμβίωση με τον Γιώργο, ο γάμος και ο γιος της

Τι γνώμη έχει η Εύη Φραγκάκη για έναν δεύτερο γάμο; Πόσο καλή είναι η σχέση της με τον επιχειρηματία Γιώργο Σαχάτ με τον οποίο έκλεισαν έναν χρόνο σχέσης και πώς τα πάει ο σύντροφός της με τον γιο της Σταύρο; Η ίδια απαντά χωρίς περιστροφές και χωρίς καμία διάθεση να κρύψει τίποτα από την ζωή της...

«Αξίζει, πρώτα να είµαστε έτοιµοι ως γονείς, για να οικοδοµήσουµε υγιείς χαρακτήρες στα παιδιά µας», τονίζει στη Real η δηµοσιογράφος, που δείχνει πως έχει βρει όλα όσα ζητούσε στον σύντροφό της, Γιώργο. «Έχει ήδη περάσει ένας χρόνος, µε πολλή αγάπη, ισορροπία, χωρίς άγχος, µε απόλυτη φυσικότητα. Έχουµε µεγαλώσει και οι δύο αρκετά, γνωρίζουµε από το παρελθόν µας τι σηµαίνει η µη συµβατότητα µε άλλους ανθρώπους και στη ζωή µας όλα κυλούν απλά και όµορφα, χωρίς πίεση, χωρίς καµία επιδίωξη. Αυτό ήταν ανέκαθεν, άλλωστε, το ζητούµενο στη ζωή και των δυο µας», λέει χωρίς να κρύβει πόσο ερωτευµένη είναι.
Ξεκαθαρίζει, όµως, πως δεν θεωρεί τον γάµο απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση ακόµη ενός παιδιού: «Γενικότερα, όχι. ∆εν αποκλείω έναν γάµο, αλλά σε καµία περίπτωση δεν τον θεωρώ και απαραίτητο. ∆εν χρειάζεται ένας γάµος για κοινωνική επιβεβαίωση και σε καµία περίπτωση για επιβεβαίωση απέναντι στον εαυτό µου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved