Κρομμύδας-Γιώτη: Πόσο άλλαξε τη ζωή ο ερχομός της κόρης τους;
Showbiz

Κρομμύδας-Γιώτη: Πόσο άλλαξε τη ζωή ο ερχομός της κόρης τους;

Ο Κώστας Κρομμύδας με τη σύζυγό του, Μαρίνα Γιώτη μίλησαν για τη ζωή με την κόρη τους.

Τα παιδιά αλλάζουν την κοσμοθεωρία μας; Μοιάζει κάποιες φορές η ζωή μας πριν το παιδί η ζωή ενός άλλου;

Κ. Σε ότι με αφορά δεν ξέρω αν θα ξεκινούσα να γράφω αν δεν είχε γεννηθεί η κόρη μας. Δεν νομίζω πως ο άνθρωπος αλλάζει τόσο πολύ με τη γέννηση ενός παιδιού. Αν αφεθεί σε αυτό που η ίδια η φύση ορίζει, γίνεται αυτομάτως καλύτερος άνθρωπος. Εξελίσσεται ναι, αλλά η βάση του χαρακτήρα του μένει αυτό που ήταν και πριν.

M: Εγώ από την άλλη νιώθω ότι η ζωή μου πριν την γέννηση της Βάιας είναι η ζωή μιας άλλης. Ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα και μετράω τον χρόνο έχει αλλάξει. Τώρα όλα τα ζυγίζω σε σχέση με εκείνη. Θα συμφωνήσω όμως με τον Κώστα στο ότι νιώθω ότι η Βάια με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Έφυγα οριστικά από το «Εγώ» και πήγα στο «Εμείς» και αυτό έχει επηρεάσει όλες τις πτυχές της ζωής μας, είπε στο orathessaloniki.

Μήπως υπάρχει κάποια στιγμή στη ζωή μας που η ωριμότητα, η ενηλικίωση, η επιστροφή στην πραγματικότητα, μας δείχνουν το δρόμο προς άλλες αναζητήσεις;

Κ. Αυτή είναι η εντελώς φυσική εξέλιξη κάθε προσωπικότητας στη ζωή. Η γνώση και ο χρόνος μας δείχνουν το δρόμο. Οι φοβίες και τα πρέπει είναι αυτά που μας εμποδίζουν να δούμε καθαρά τα μονοπάτια που ανοίγονται μπροστά μας. Και εδώ το ένστικτο παίζει καθοριστικό ρόλο…

Μ: Πιστεύω ότι οι άνθρωποι είμαστε ένα «work in progress». Διαρκώς εξελισσόμαστε, αλλάζουμε, μαθαίνουμε. Αυτό άλλωστε είναι και το ενδιαφέρον στη ζωή. Αρνούμαι να πιστέψω ότι «ταβάνωσα» στα 26 επειδή τελείωσα ένα καλό πανεπιστήμιο. Άλλωστε στην εποχή μας όλα αλλάζουν τόσο γρήγορα γύρω μας, που αν δεν εξελιχθείς μετά από λίγο δεν μπορείς να την ακολουθήσεις. Αυτό σημαίνει ότι διαρκώς αναζητούμε το επόμενο βήμα που θα μας πάει παραπέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved