Θανάσης Ευθυμιάδης: «Αποδείχθηκα ανίκανος στη διαχείριση του χρήματος»
Showbiz

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Αποδείχθηκα ανίκανος στη διαχείριση του χρήματος»

Τα τελευταία χρόνια ο Θανάσης Ευθυμιάδης ψηφίζει κωμωδία γιατί... «αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, που λείπει το χαμόγελο από τον κόσμο, θέλω μέσω της δουλειάς μου να προσφέρω το γέλιο...».

Κωμωδία είχε παίξει και στην τηλεόραση, την εποχή που η ιδιωτική τηλεόραση ήταν στην ακμή της. «Ήταν ένα ευχάριστο οικονομικό διάλειμμα. Δεν έχω παράπονο. Έχω ζήσει τα χρυσά χρόνια της ιδιωτικής tv, από πλευράς δόξας και χρημάτων. Αποδείχθηκα ανίκανος στη διαχείριση του χρήματος κι έτσι δεν έχω καμία οικονομική ασφάλεια, παρ' όλα τα λεφτά που είχα βγάλει. Πέρασα όμως πολύ ωραία, κι εγώ και οι φίλοι μου. Δεν παραπονιέμαι».


Σήμερα... «δεν με εκφράζει η τηλεόραση έτσι όπως είναι. Προτάσεις έρχονται, αλλά οι συνθήκες δεν είναι καλές. Γίνεται αγώνας, για να πάρεις τα χρήματά σου. Εάν φτιάξουν τα πράγματα, πολύ ευχαρίστως να το ξανασυζητήσω». Οπότε θέατρο και πάλι θέατρο. «Το θέατρο σου δίνει έναν μισθό για να μπορείς να ζεις. Τίποτα παραπάνω. Αλλά το προτιμώ. Ζούμε πιο λιτά και πιο απέριττα. Και πιο ευτυχισμένα, εντέλει».
Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved