Η Δέσποινα Ολυμπίου μιλάει για τη σχέση της με τον εφοπλιστή σύντροφό της!
Showbiz

Η Δέσποινα Ολυμπίου μιλάει για τη σχέση της με τον εφοπλιστή σύντροφό της!

Η Δέσποινα Ολυμπίου αφού διέψευσε ότι είναι έγκυος στον τέταρτο μήνα και αφού ξεκαθάρισε τα πράγματα, δεν έκρυψε ότι διανύει µία από τις πιο ήρεµες φάσεις της ζωής της στο πλευρό του εδώ και περίπου τρία χρόνια συντρόφου της Πάνου Δούκα, ο οποίος ασχολείται µε τα ναυτιλιακά.

«Όλα είναι µια χαρά», λέει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στη real, αποδεικνύοντας ότι, παρά τις σπάνιες κοινές εµφανίσεις τους, ο έρωτάς τους καλά κρατεί. Το ζευγάρι ζει µαζί, αλλά µια ενδεχόµενη επισηµοποίηση της σχέσης δεν είναι ακόµη στα άµεσα σχέδιά του. «Αγαπιόµαστε, συγκατοικούµε, υπάρχει σοβαρή δέσµευση. ∆εν κρυβόµουν ποτέ. ∆εν ήταν στόχος για εµένα ο γάµος. Αν υπάρχει αγάπη, σοβαρή δέσµευση απέναντι στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, τότε ο γάµος είναι απλώς το µυστήριο και ένα ωραίο πάρτι για τις οικογένειες», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ∆έσποινα στο παρελθόν. Ποτέ δεν ήταν αρνητική στην ιδέα ενός παιδιού και, όταν της ευχηθήκαµε να γίνει σύντοµα µητέρα, εκείνη αντέδρασε µε ένα ζεστό χαµόγελο.
Πρώτη φορά τούς είδαµε µαζί λίγο πριν από τη συµµετοχή της στη Eurovision για λογαριασµό της Κύπρου, τον Μάιο του 2013. Εκείνος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που στάθηκε στο πλευρό της έπειτα από τον αποκλεισµό της χώρας της από τον διαγωνισµό. Η πρώτη επίσηµη εµφάνισή τους ως ζευγάρι ήρθε λίγο µετά, τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου, όταν πήγαν µαζί στην πρεµιέρα µιας θεατρικής παράστασης. Έκτοτε έχουν επιλέξει και οι δύο να κρατούν χαµηλούς τόνους. Μετά τη σχέση της µε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που βρέθηκε κάτω από τους προβολείς της δηµοσιότητας, η Δέσποινα θέλησε να κρατήσει αποστάσεις από τα ΜΜΕ σε ό,τι αφορά τον άνθρωπο µε τον οποίο είναι ερωτευµένη. Αποφεύγει τις συνεντεύξεις, αλλά και τα πολυσύχναστα µέρη, όπου οι κάµερες και οι ρεπόρτερ είναι έτοιµοι να εισέλθουν σε µια πτυχή της ζωής της που επιθυµεί να κρατήσει µόνο για εκείνη και τον σύντροφό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved