Αλίκη Κατσαβού: «Υπήρξαν δύσκολες στιγμές κατά την διάρκεια των εξωσωματικών»
Showbiz

Αλίκη Κατσαβού: «Υπήρξαν δύσκολες στιγμές κατά την διάρκεια των εξωσωματικών»

Η Αλίκη Κατσαβού ήθελε πάρα πολύ να κάνει ένα παιδί και όπως έχει πει η ίδια, ο Κώστας Βουτσάς θέλησε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Ωστόσο, μέχρι αυτό να γίνει πραγματικότητα υπήρξαν πολλές δυσκολίες.
«Υπήρξαν δύσκολες στιγμές. Δε θα τα κατάφερνα αν δεν είχα τον Κώστα στο πλευρό μου. Κάθε φορά που απογοητευόμουν, μου μετέδιδε την αισιοδοξία του κι ένιωθα ότι ανανέωνε τις δυνάμεις μου για να συνεχίσω. Ευτυχώς, όλα πήγαν κατ’ ευχήν με την πολύτιμη βοήθεια του γιατρού μου» είπε στο Hello η Αλίκη Κατσαβού καιο Κώστας Βουτσάς συνέχισε:

«Η ζωή μου νιώθω ότι ομορφαίνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο μέσα από αυτή τη γυναίκα και το παιδί μας που έρχεται. Σκόπιμα δε λέω ολοκληρώνεται, γιατί ακόμα αισθάνομαι ότι έχω πολλά να προσφέρω. Η Αλίκη είναι η τελευταία γυναίκα της ζωής μου. Βέβαια, αυτή εξαρτάται κι από την ίδια, γιατί αν και ήμουν καλός με όλες τις γυναίκες μου, ξέρω ότι είμαι και λίγο τρελός, γι' αυτό κι έφευγα αφήνοντας τους κάθε φορά την περιουσία που είχα.

Στην περίπτωση της Αλίκης τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς δεν έχω περιουσία να της δώσω, της ξεκαθάρισα από την αρχή ότι της χαρίζω τον εαυτό μου και το σπέρμα μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved