Η εξομολόγηση της Νικολάου: «Μου έστησαν παγίδες, με εκμεταλλεύτηκαν…»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Νικολάου: «Μου έστησαν παγίδες, με εκμεταλλεύτηκαν…»

Η Ντίνα Νικολάου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Υπάρχουν άνθρωποι που σου έχουν κάνει κακό;

Ναι.

Με ποιο τρόπο;

Ανέτρεψαν επαγγελματικά μου σχέδια, έστησαν παγίδες, εκμεταλλεύτηκαν τις γνώσεις μου, αλλά εν τέλει θεωρώ πως πραγματικό κακό δεν μπορεί ποτέ να σου κάνει ένας άνθρωπος, παρά μόνο ανιόν αφήσεις. Έχοντας πια την εμπειρία ως σύμμαχο, έχω καταλήξει πως ο μεγαλύτερος εχθρός και ο μεγαλύτερος φίλος μας είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Υπήρξες εχθρός του εαυτού σου;

Ναι. Έχει υπάρξει περίοδος που ήμουν πολύ αυστηρή με τον' εαυτό μου κι αυτό δε μ' άφηνε να βγάλω προς τα έξω την αλήθεια μου. Όταν επικρίνεις για τα πάντα τον εαυτό σου, δεν είσαι ελεύθερος. Κάνοντας την αυτοκριτική μου αντιλήφθηκα το απλό αλλά ουσιαστικό δεδομένο, πως η ελευθερία είναι το πρώτο αγαθό της δημιουργίας. Δέχθηκα επίσης ότι δε γίνεται ν' αρέσεις σε όλους. Είναι η μεγαλύτερη ανοησία. Μου πήρε χρόνια να το καταλάβω και πιστεύω πως ήταν και μια από τις αιτίες που με κράτησαν και επαγγελματικά πίσω. Αν είχα απελευθερωθεί απ' αυτές τις δεσμεύσεις από την αρχή της πορείας μου, θα είχα δημιουργήσει ακόμα περισσότερα.

Έκανες ψυχοθεραπεία την περίοδο που έκρινες με τόση αυστηρότητα τον εαυτό σου;

Όχι, δεν αναζήτησα βοήθεια. Απευθύνθηκα στους ανθρώπους που αγαπώ, στον άνδρα μου, στις αδελφές μου και τη μαμά μου.

Γιατί πολεμούσες τον εαυτό σου;

Επειδή είμαι τελειομανής και πάντοτε απαιτούσα πιο πολλά απ' όσα μπορούσα να κάνω. Δεν τολμούσα να χαρώ τους στόχους που πραγματοποιούσα. Έτρεχα να προλάβω την επόμενη κατάκτηση. Ήταν ένα ατέλειωτο κυνηγητό. Δεν ευχαριστήθηκα ό,τι έχτιζα.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved