Ελευθερία Ρήγου: Το διαζύγιο και η σχέση με το 17χρονο γιο της
Showbiz

Ελευθερία Ρήγου: Το διαζύγιο και η σχέση με το 17χρονο γιο της

Για τη λήξη του γάμου της αλλά και για τον 17χρονο γιο της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελευθερία Ρήγου.

Σήμερα, έχεις επαφές με τον πρώην σύζυγο σου;
«Παντρεύτηκα στα 27 μου και μετά από αρκετά χρόνια ο γάμος τελείωσε. Φυσικά και έχω επαφές. Μπορεί να προσπαθήσαμε αλλά να μην τα βρήκαμε ως ζευγάρι, όμως θα είμαστε πάντα η μαμά και ο μπαμπάς του παιδιού μας»


Ο Αλέξανδρος, ο γιος σου, είναι πια 17 χρόνων. Πώς είναι οι σχέσεις σας;
«Εκτός από την κλασική, της μαμάς με του γιου, είμαι και φίλη 'του. Υπερηφανεύομαι για το χαρακτήρα του, είναι πανέξυπνος. Στα δύσκολα χρόνια που πέρασε, μου έμαθε δύο απλά και κοινότοπα πράγματα, αλλά τόσο ουσιαστικά. Πρώτον, όταν πέφτω να ξανασηκώνομαι, ακριβώς όπως κάνουν τα μικρά παιδιά, έτσι αισθάνομαι κι εγώ μέσα μου. Δεύτερον, να ζω, να μη μένω, στο κρεβάτι κάτω από τα σκεπάσματα, περιμένοντας να περάσει η ώρα για να κοιμηθώ ξανά και να ξυπνήσω στο ίδιο τέλμα, γεμάτη άρνηση, αποτυχημένη και μίζερη. Δεν κυλάει τίποτα έτσι»


Αισθάνθηκες κάποια στιγμή ενοχές; «Όχι, απλώς στενοχωριέμαι που δεν μπορώ να του προσφέρω όσα θέλει, από οικονομικής άποψης πάντα. Δεν έχω θέμα με τη δουλειά, θα μπορούσα να κάνω τα πάντα, αρκεί να μην του λείψει τίποτα. Ξέρεις, ένα παιδί, οποιαδήποτε μητέρα και να έχει, είναι πολύ τυχερό. Μπορεί να πέρασα δύσκολα, όμως ήμουν εκεί, δίπλα του. Τα παιδιά θεοποιούν τους γονείς, τους έχουν ως πρότυπο και χωρίς αυτούς δεν μπορούν να συνεχίσουν. Γι' αυτό και όσα αντιμετωπίζουν προβλήματα γονεϊκού χαρακτήρα αισθάνονται λειψά»


Στην περίπτωση σας ισχύει «Το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά»; Θέλει να γίνει ηθοποιός;
«Ακόμα δεν έχει καταλήξει. Από τη μια θέλει να γίνει σεφ, μαγειρεύει συνεχώς στο σπίτι, και από την άλλη θα δώσει και στο Εθνικό. Δεν τον αποτρέπω, αλλά ως μάνα του οφείλω να του πω πως το 98% των ηθοποιών είναι άνεργοι και κάνουν πολλές και διαφορετικές δουλειές για να τα βγάλουν πέρα», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved