Μαρί Κυριακού: «Το μόνο που μου λείπει, και θα μου λείπει πάντα, είναι…»
Showbiz

Μαρί Κυριακού: «Το μόνο που μου λείπει, και θα μου λείπει πάντα, είναι…»

H Μαρί Κυριακού γράφει ιστορίες για μικρά παιδιά. Θα έγραφε ένα βιβλίο για ενηλίκους;

«Ήδη συγκεντρώνω υλικό από αστείες ατάκες που λέμε με τις φίλες μου ή στη δουλειά, γιατί θέλω να γράψω μία κωμωδία για το θέατρα Χρειάζεται χρόνος όμως γι' αυτό, αλλά υπάρχει στο μυαλό μου» τόνισε στο ΟΚ.

-Υπάρχει κάτι που λείπει από τη ζωή σου;

«Όχι, όχι. Το μόνο που μου λείπει, και θα μου λείπει πάντα, είναι ο μπαμπάς μου. Και πάλι, επειδή τον φέρνω καθημερινά στο μυαλό μου, είναι σαν να μην έχει φύγει, θα ήταν όμως ωραία να ξέρω ότι με περιμένει στο σπίτι για καφέ.»

-Είχες προλάβει να του πεις αυτά που ήθελες;

«Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί ήμουν μαζί του μία ημέρα πριν φύγει από τη ζωή. Τον αγκάλιαζα, τον φι-λούσα, τοη έλεγα πόσο τον αγαπάω. Απλώς μέχρι που έφυγε δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο κοντά ήμουν στον μπαμπά μου. Μέχρι τότε θεωρούσα ότι ήμουν μαμάκιας»

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που έχεις πάρει από εκείνον;

«Ο τρόπος που μεγάλωσα. Οι γονείς μου μας έμαθαν να αντιμετωπίζουμε και τα δύσκολα με χαμόγελο και αισιοδοξία. Δεν ξέραμε τι σημαίνει ζήλια, και αυτό είναι κάτι που με ακολουθεί μέχρι σήμερα. Βλέπω ανθρώπου που, αντί να προσπαθούν να βελτιώσουν τη ζωή τους, προτιμούν να ασχολούνται με τον διπλανό τους. Λυπάμαι γι' αυτό. Γιατί να μην επικεντρωθείς στα δικά σου χαρίσματα, αλλά να προσπαθείς να βρείς ελαττώματα στον άλλον;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved