Κώστας Μακεδόνας: «Δεν είναι το παν το χρήμα»!
Showbiz

Κώστας Μακεδόνας: «Δεν είναι το παν το χρήμα»!

Ο Κώστας Μακεδόνας, παρότι και πιλότος στο επάγγελμα, ποτέ δεν... καβάλησε το καλάμι. Ο μεγάλος ερμηνευτής μιλάει για την απόφαση που έκανε στη ζωή του να παραμείνει στην πατρίδα του και να παλέψει παρ’ όλο που στο εξωτερικό θα είχε μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές και φυσικά οικονομική άνεση...

Επειδή είσαι επαγγελµατίας πιλότος, αν είχες ενδώσει σε δελεαστικές προτάσεις που ξέρω ότι σου έγιναν από το εξωτερικό, θα ήσουν πολύ καλύτερα οικονοµικά, έτσι δεν είναι;

Όλα τα ξέρεις εσύ (σ.σ.: γελάει)! Πράγµατι, αν είχα φύγει στο εξωτερικό και ζούσα εκεί µε την οικογένειά µου, θα ήµουν πιο εύρωστος οικονοµικά, αλλά θα έπρεπε να αφήσω τη χώρα µου και το τραγούδι που λατρεύω. Μου έλεγαν οι φίλοι µου, αν φύγεις και το παρατήσεις, θα αρρωστήσεις. Και είχαν δίκιο... Το τραγούδι είναι ένας µεγάλος έρωτας για µένα, εδώ και περίπου 30 χρόνια που βρίσκοµαι στον χώρο. Ξέρεις, δεν µέτρησα ποτέ τη ζωή µου µε το χρήµα. Αν έκανα «εκπτώσεις» στο ξεκίνηµά µου, θα είχα τώρα τις πολυκατοικίες που σου έλεγα κι αν έφευγα στο εξωτερικό, θα έπαιρνα τα δεκαπλάσια από αυτά που πληρώνοµαι ως πιλότος. Αλλά δεν είναι το παν το χρήµα κι όσοι το πιστεύουν αυτό είναι λάθος και θα το καταλάβουν καλά την ώρα του... ταµείου.

Πες µου πώς µπήκε στη ζωή σου το «µικρόβιο» του πιλότου. Θυµάµαι ότι είχες µια µανία και το ’93 είχαµε πετάξει µε µονοκινητήριο, για να σε φωτογραφίσουµε για ένα έντυπο.

Μου άρεσε πάντα να πετάω, ήταν ένα όνειρο που είχα από µικρός τα αεροπλάνα -υπάρχουν ακόµα φωτογραφίες µου µε τέτοια παιχνίδια- και ξεκίνησα ερασιτεχνικά, για να το κάνω στη συνέχεια επάγγελµα, το οποίο αγαπώ πολύ. Πέταξα µε µεγάλες εγχώριες αλλά και ξένες εταιρείες και τώρα πρόκειται να µπω σε µια νέα ελληνική εταιρεία που είναι στα σκαριά. Μ’ αρέσει πολύ να µοιράζοµαι στο τραγούδι και στις πτήσεις, το χαίροµαι!

Παρά τη µεγάλη επιτυχία που γνώρισες και γνωρίζεις, δεν «πέταξες» µε... καλάµι!

Προτιµώ τα αεροσκάφη που είναι πιο... ασφαλή! (σ.σ.: γελάει) Γιατί µωρέ να καβαλήσω καλάµι; Με αγκάλιασε, µε αγάπησε πολύ ο κόσµος και γι’ αυτό θα ανέβω στο καλάµι; Ποτέ δεν µου συνέβη, ούτε στο ξεκίνηµά µου όταν µε «ανακάλυψε» ο Σταµάτης Κραουνάκης, µε έφερε στην Αθήνα και άρχισε να γίνεται ντόρος µε τις ζωντανές εµφανίσεις και τα πρώτα µου cd. Στιγµή δεν ξέφυγα, στιγµή δεν έχασα το µέτρο στα τόσα χρόνια! ∆εν αισθάνθηκα «Θεός» - το άκουσα να το λέµε για συναδέλφους µου και να αυτοχαρακτηρίζονται κάποιοι έτσι. Το µόνο που µε αφορούσε και µε αφορά είναι να κάνω το κοινό να περνάει καλά, να ψυχαγωγείται, να διασκεδάζει και να αφήνει στην άκρη, έστω και λίγο, τα όποια προβλήµατά του. Είναι πολύ σηµαντική για µένα αυτή η ζεστή επαφή µε το κοινό.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved