Άννα Πρέλεβιτς: "Είμαι στο στόχαστρο γιατί είμαι η κόρη του Μπάνε"
Showbiz

Άννα Πρέλεβιτς: "Είμαι στο στόχαστρο γιατί είμαι η κόρη του Μπάνε"

Τελικά, το να είσαι κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς, ιδίως αν φοράς το στέμμα της Σταρ Ελλάς 2010, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γενεές δεκατέσσερις πέρασαν οι μητέρες των άλλων διαγωνιζομένων την Αννα, «καταγγέλλοντας» τους διοργανωτές για ευνοϊκή μεταχείριση προς το πρόσωπό της. «Δεν στενοχωρήθηκα ιδιαίτερα γιατί από μικρή ήμουν στο στόχαστρο πολλών, καθότι κόρη του Πρέλεβιτς» δήλωσε η Άννα.

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πως είμαι η νέα Σταρ Ελλάς. Είμαι, φυσικά, πολύ ευχαριστημένη από τον εαυτό μου!» και συμπληρώνει: «Για τριάντα μέρες ζούσαμε τρελή πίεση, ήμασταν πολύ αγχωμένες. Δεν θα δήλωνα ωστόσο συμμετοχή, αν δεν περίμενα να πάρω έναν καλό τίτλο. Εχω αυτοπεποίθηση».

Τι σημαίνει όμως να είσαι κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς; «Το ότι άλλη μία φορά μπήκα στη δίνη του κυκλώνα λόγω του επιθέτου μου το περίμενα. Ολο αυτό τον μήνα δεν μιλούσα. Από το σχολείο όλοι έλεγαν “η Αννα Πρέλεβιτς” και “η κόρη του Μπάνε”. Παλιά πικραινόμουν, τώρα όμως όχι. Με έχουν σχολιάσει τόσες φορές που πλέον είμαι πολύ δυνατή και σκληρή».

Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι της; «Κυρίως, να χρησιμοποιήσω το πτυχίο μου και να γίνω η καλύτερη που μπορώ πάνω σε αυτό που σπουδάζω, τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και την επικοινωνιολογία. Το modeling το βλέπω σαν χόμπι, γιατί αν ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά, θα το έκανα στο Λονδίνο, εκεί που σπούδαζα. Το πάθος μου είναι η τηλεόραση και η δημοσιογραφία».
Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved