Η οργή του κόσμου για τις Κυριάκου-Αρναούτη μετά τις φωτο που κυκλοφόρησαν με τον Παντελίδη
Showbiz

Η οργή του κόσμου για τις Κυριάκου-Αρναούτη μετά τις φωτο που κυκλοφόρησαν με τον Παντελίδη

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις φωτογραφίες που διέρρευσαν με τον Παντελή Παντελίδη να παίζει χαρτιά με την Φρόσω Κυριάκου και την Μίνα Αρναούτη λίγο πριν το ατύχημα.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το Nassos blog διαψεύδουν τις καταθέσεις των κοριτσιών σύμφωνα με τις οποίες βρισκόντουσαν σε άλλο δωμάτιο της λέσχης χωρίς να ξέρουν αν είχε πιει ο τραγουδιστής.

Δείτε κάποια από τα μηνύμα του κόσμου στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή:

-«Φωτογραφίες-ντοκουμέντο του Παντελίδη μαζί με Αρναούτη και Κυριάκου μισή ώρα πριν το τροχαίο αναιρούν πλήρως τις καταθέσεις τους ότι δεν γνώριζαν καν εάν ήπιε ο Παντελής γιατί κάθονταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού!!!»

-« Μα συγγνωμη δεν ξερατε πως θα πουνε ψεμματα και πως αυτες ειναι η κυριες τις νυχτας ντροπη τους εγω δεν θα κοιμουνα υσυχια με τοσα ψεμματα αυτες πως μπορουνε; αλλα ετσι εχουνε μαθει στην ζωη χρημα ψευτια και κατι αλλο που δεν το σχολιαζο...Κριμα και αηδια στις μαναδες σας που σας μεγαλωσανε.......»

-«ΑΡΕ ΠΑΝΤΕΛΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ».

- «Μα αυτές οι κοπέλες καρδιά δεν έχουν πως μπορούνε και κοιμούνται ήρεμες τα βράδια τόσο ψέμα μία νέα ζωή χάθηκε θα το πληρώσουν όμως γιατί υπάρχει θεός».

-« Μια χαρα τον βλεπω τον Παντελακο στην φωτο...Ουτε λιωμα φαινετε ουτε τιποτα...Γιατι δεν λενε τι του ριξανε στο ποτο και το στειλανε το παλικαρι....Αααααχ μωρε κρίμα»

-« ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ; ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ!! ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ! ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΔΕ ΜΤ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΗΜΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved