Ζοζεφίν Βέντελ: «Με τον Δημήτρη την πρώτη φορά δεν είχαμε σοβαρή σχέση»
Showbiz

Ζοζεφίν Βέντελ: «Με τον Δημήτρη την πρώτη φορά δεν είχαμε σοβαρή σχέση»

Στην προσωπική της ζωή η Ζοζεφίν έχει βρει την ισορροπία της στο πλευρό του Δημήτρη Παππά, διαψεύδοντας τη λαϊκή ρήση ότι «όταν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλά».

Με τον σύντροφό της έδωσαν μετά από χρόνια μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και, όπως εξηγεί η Ζοζεφίν, «με τον Δημήτρη την πρώτη φορά δεν είχαμε σοβαρή σχέση. Εγώ ήμουν 20 ετών, σπούδαζα, όπως και ο σύντροφός μου και βγαίναμε επί τρεις μήνες μόνο. Δεν ήταν κάτι σοβαρό ώστε να σπάσει κάτι. Δεν θυμάμαι να τον είχα ερωτευτεί τότε. Όταν όμως βρεθήκαμε ξανά, αυτό που νιώσαμε ο ένας για τον άλλον ήταν κάτι φρέσκο, κάτι καινούριο, κάτι δυνατό. Σήμερα είμαστε πιο ώριμοι, εργαζόμαστε, θέλουμε ηρεμία, σταθερότητα και γνωρίζουμε καλύτερα τι αναζητούμε. Ο Δημήτρης καταλαβαίνει τη δουλειά μου, είναι στο πλευρό μου, αλλά αφήνουμε χρόνο και χώρο ο ένας στον άλλον».

Οι δυο τους συζούν στα νότια προάστια, οπότε το ερώτημα για το επόμενο βήμα είναι αυτονόητο: «Δεν σκεφτόμαστε τον γάμο ακόμα», απαντά αμέσως η Ζοζεφίν και τονίζει: «Είμαστε ακόμα μικροί, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Μου φτάνει που περνάμε καλά και είμαστε ευτυχισμένοι», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved