Ιωάννα Κουταλίδου: «Η κρίση με έχει επηρεάσει ανελέητα»
Showbiz

Ιωάννα Κουταλίδου: «Η κρίση με έχει επηρεάσει ανελέητα»

 «Χτυπημένη» από την κρίση είναι η Ιωάννα Κουταλίδου.

«Η κρίση με έχει επηρεάσει ανελέητα όπως όλους μας πιστεύω. Επειδή όπως σου είπα ταξίδεψα αρκετά αυτά τα χρόνια θέλω να σου πω πως απλώς δεν είναι φυσιολογικό όλο αυτό που συμβαίνει, είναι μια στημένη κατάσταση-κρίση. Θεωρώ, ότι λεηλατείται η αξία της γης μας, της πατρίδας μας, των θεσμών που διαμόρφωσαν την Ελλάδα σε μια μεγάλη χώρα, τη δημοκρατία, τον πατριωτισμό. Την οικογένεια, τη θρησκεία μας, διασπάται ο πυρήνας μας, η ενωμένη Ελλάδα, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό θεωρώ πως όπως σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας τους έτσι και τώρα οι Έλληνες υπομένουν διαρκώς απλώς και δεν δρουν, μόλις θα δράσουν οι Έλληνες η Ευρώπη όπως τη γνωρίζαμε θα αλλάξει..

Αντιθέτως, η υπομονή που έχει δείξει το δικό μας έθνος τα τελευταία χρόνια το καθιστούν άξιο σεβασμού. Εγώ ως Ιωάννα βοηθώ στην κατάσταση αυτή με το να μη δίνω την ψήφο μου σε κόμματα που υπηρετούν τις μεγάλες δυνάμεις της τάχα ενωμένης Ευρώπης...

Αισθάνομαι και περήφανη και έξυπνη δεν σου κρύβω που δεν ψήφισα καμιά κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια. Ήταν όλοι ψεύτες, ηθελημένα και σκόπιμα ψεύτες και προδότες της πατρίδας... Λένε ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή αλλά δεν τους πιστεύω. Αυτοί βολεύονται κι απλώς έπειτα δεν τους νοιάζει για τους υπόλοιπους. Λείπει ένας πραγματικός ηγέτης» τόνισε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved