Λένα Μαντά: «Με αποκαλούν “βασίλισσα του ροζ”»
Showbiz

Λένα Μαντά: «Με αποκαλούν “βασίλισσα του ροζ”»

Τα βιβλία της Λένας Μαντά έχουν μεταφραστεί, έχουν αγοραστεί από εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες, έχει κερδίσει βραβεία για το έργο σας. Είναι δύσκολο να ξεπεραστεί μια προηγούμενη επιτυχία; Με την πάροδο των χρόνων, αυτό την αγχώνει;

«Δεν έχω νιώσει ποτέ άγχος, όσο κι αν ακούγεται παράξενο ή ακόμα και απίστευτο κάτι τέτοιο. Αν ήταν διαφορετικά, μετά από Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, δεν θα έπρεπε να γράψω τίποτα άλλο! Κάποια βιβλία μου, αρέσουν στο αναγνωστικό κοινό περισσότερο, κάποια λιγότερο, κάτι που είναι απόλυτα λογικό, εγώ όμως απολαμβάνω την διαδικασία της συγγραφής για καθένα από αυτά, σαν να είναι το πρώτο! Δεν κάθομαι να σκεφτώ τι θα αρέσει και τι όχι. Αν το έκανα, θα ήταν σαν να κορόιδευα πρώτα τον εαυτό μου και μετά τους αναγνώστες κι αυτό δεν το ανέχομαι ουτε καν σαν σκέψη!»


Το ότι την χαρακτηρίζουν ροζ σας θυμώνει;
«Κατ αρχήν το ροζ δεν πάει μόνο του! Με αποκαλούν “βασίλισσα του ροζ”! Πρώτον το ροζ είναι μια χαρά χρώμα και στις μέρες μας λείπει από την παλέτα των χρωμάτων της ζωής μας. Τέλος, ως βασίλισσα θέλω να δω τα διαπιστευτήρια όσων προσπαθούν χρόνια τώρα να με θυμώσουν και δεν το καταφέρνουν! Και για να τους βοηθήσω, λέω ότι άδικα προσπαθούν....», λέει η ίδια στον Πιερή Παναγή στο like.philenews.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved