Παίκτης του YFSF σοκάρει: «Στα 12 είδα το νεογέννητο αδερφό μου νεκρό»
Showbiz

Παίκτης του YFSF σοκάρει: «Στα 12 είδα το νεογέννητο αδερφό μου νεκρό»

Σοκάρει η συγκλονιστική εξομολόγηση Έλληνα καλλιτέχνη, ο οποίος αποκάλυψε τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε, όταν στην πιο τρυφερή του ηλικία, κλήθηκε να αντιμετωπίσει το ένα δυσάρεστο γεγονός, να δει νεκρό το νεογέννητο αδερφό του.

Ο λόγος για τον παίκτη του YFSF, Δήμο Μπέκε.

«Το 1974 έγινε ο πόλεμος, πήγαμε στη Λεμεσό, μας φιλοξένησε ο θείος μου τον πρώτο καιρό, σταθήκαμε στα πόδια μας και μετά τα χτίσαμε όλα από την αρχή. Ήμασταν ο πατέρας, η μητέρα μου, εγώ, ο παππούς, η γιαγιά και τα 3 αδέλφια της μάνας μου. Μέχρι τα 10 μου έκανα δημοτικό στην Κύπρο, μετά με άρπαξε ο πατέρας μου και με τη μητέρα μου πήγαμε στη Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Βαγδάτη... Στα 13 μου χρόνια ήρθε στη ζωή η αδελφή μου, η Στεφανί. Όταν ήμουν 12 χρονών, η μάνα μου γέννησε ένα αγοράκι το οποίο πέθανε», εξομολογείται στο Λοιπόν και συνεχίζει: «Πέθανε στη γέννα. Είχε τυλιχθεί ο ομφάλιος λώρος από το κεφάλι του και πνίγηκε. Ήμουν 12 χρονών και είχα πάει να δω το μωρό. Έπαθα σοκ. Έναν χρόνο μετά η μάνα μου έκανε τη Στεφανί, δόξα τω Θεώ».


Τι σου έχει αφήσει η σκηνή που αντίκρισα;

Τίποτα, μετά ήρθε η αδελφή μου που είναι η ισορροπίστρια και η ψυχοθεραπεύτρια της ζωής μου. Μένει στην Κύπρο, είναι δικηγόρος, πήρε από τον πατέρα μου, ο οποίος είναι αστροφυσικος, τεράστιο μυαλό. Η οικογένεια είναι της επιστήμης»

Όμορφα παιδικά χρόνια;

«Μεγάλωσα καλά. Ο πατέρας μου, λόγω αυτής της ευφυΐας και της επιστήμης, έβγαζε πολύ καλά λεφτά, δεν στερήθηκα ποτέ τίποτα, σπού-δασα στα καλύτερα σχολεία, που κόστιζαν κάποιες χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Ταξίδευα σε όλο τον κόσμο, έγινα πολύ κοινωνικός. Μεγάλωσα καλά, χωρίς κόμπλεξ, μιζέριες, απωθημένα, άρχοντας... Είμαι και στη ζωή μου, άρχοντας. Δουλεύω και βγάζω λεφτά, αλλά δεν μου μένει μία, τα σκορπάω παντού, για να περνάω καλά. Τα χαλάω στους φίλους μου και στη δουλειά μου, όπου κάνω μεγάλη επένδυση, δίνω πολλά λεφτά σε μουσικά όργανα. Στην Ελλάδα ήρθα όταν εκπροσώπησα την Κύπρο το 1993 στη Γιουροβίζιον, με φιλοξένησαν στο σπίτι τους ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ευρυδίκη μέχρι να σταθώ στα πόδια μου. Μου βρήκε δουλειά ο Γιώργος, με τον Αντώνη Βαρδή, σε νυχτερινό κέντρο. Με έβαλε μέσα στη δουλειά, μου άνοιξε την πόρτα και μετά πήρα το δρόμο μόνος μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved