Λένα Μαντά: «Κάθε άγραφη σελίδα, ήταν πάντα πρόκληση για μένα»
Showbiz

Λένα Μαντά: «Κάθε άγραφη σελίδα, ήταν πάντα πρόκληση για μένα»

Η Λένα Μαντά σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς ασχολήθηκε με τη συγγραφή.

Βραβεία, χιλιάδες αναγνώστες, εκατομμύρια πωλήσεις, τηλεοπτική μεταφορά βιβλίου σας και το όνομα σας φιγουράρει ανάμεσα σε αυτό του Καζαντζάκη, Ντοστογέφσκι, Καβάφη, Λουντέμη ανάμεσα στους πιο ευυπόληπτους συγγραφείς στην Ελλάδα. Υποθέτω ότι εκπλήσσουν ακόμα κι εσάς όλα αυτά;

Πάρα πολύ! Παράλληλα όμως είναι και μεγάλη χαρά να ξέρω οτι τόσο εγώ, όσο και η δουλειά μου, βρισκόμαστε στην μεγάλη αγκαλιά του αναγνωστικού κοινού. Επιπλέον δε, είναι και μεγάλη τιμή όλα όσα αναφέρατε.

Ποιο ήταν το ζητούμενο όταν ξεκινούσατε το γράψιμο;

Να ταξιδέψω το μυαλό και την ψυχή μου, να ζήσω χίλιες ζωές, να βιώσω εκατοντάδες εμπειρίες. Αγαπούσα από μικρή το χαρτί και το μολύβι, κάθε άγραφη σελίδα, ήταν πάντα πρόκληση για μένα.

Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι χάθηκε ο δρόμος; Ότι το άγχος για να βγει άλλο ένα best seller υπερισχύει της χαράς του γραψίματος;

Αυτό δεν μπορεί να γίνει! Η συγγραφή είναι κάτι μαγικό και την ώρα που γράφω, δεν χωράει στο μυαλό μου τίποτα άλλο από την ιστορία και τους ήρωές μου. Ο δρόμος που λέτε, είναι για μένα κάτι σαν…μονόδρομος και μάλιστα ταχείας κυκλοφορίας! Όταν μπαίνω σε αυτόν, η ταχύτητα, η διαδρομή και τα τοπία που εναλλάσσονται με κρατούν μακριά από κάθε τι ταπεινό, όπως το κυνήγι της επιτυχίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved