Μαλού Κυριακοπούλου: «Όλοι έχουμε ζήσει την καταπίεση σε σχέσεις»
Showbiz

Μαλού Κυριακοπούλου: «Όλοι έχουμε ζήσει την καταπίεση σε σχέσεις»

Δεν είναι τυχαία η απόφασή της Μαλούς Κυριακοπούλου να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι λιγότερο ανάλαφρο και ευχάριστο από τα δύο προηγούμενα, αφού, όπως λέει, δεν θέλει να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια. Προτιμά να δοκιμάζει και να δοκιμάζεται.

«Το “Δες με” είναι ένα τραγούδι κάπως πιο βαρύ, περισσότερο δυναμικό και νευρικό από τα δύο προηγούμενα. Μιλά για την επανάσταση μιας γυναίκας, η οποία αποφασίζει να φύγει από μια καταπιεστική, τελματωμένη σχέση και να σταθεί στα δικά της πόδια.Αν έχει κάποια σχέση με τη δική μου συναισθηματική κατάσταση αυτή την περίοδο; Μάλλον όχι. Όμως λίγο-πολύ όλοι έχουμε ζήσει την καταπίεση σε σχέσεις μας και όλοι με κάποιον τρόπο αντιδρούμε».

Πώς ένα ήρεμο και γελαστό κορίτσι σαν την ίδια, αντιδρά σε ανάλογες περιστάσεις. «Όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους και με σχέσεις, όσο γελαστός, αισιόδοξος ή πράος κι αν είσαι, θα δείξεις και ένα άλλο, ίσως όχι τόσο αναμενόμενο πρόσωπο. Μη νομίζεις, έχω κι εγώ τις μεταπτώσεις μου. Δεν είμαι πάντα, όπως ενδεχομένως έχετε συνηθίσει να με βλέπετε».

Εκτός από τη μουσική, στη ζωή της Μαλούς κεντρικό ρόλο έχουν οι φίλοι της, τους οποίους χαρακτηρίζει «καταφύγιο» και μαζί έχουν δημιουργήσει έναν δικό τους, όπως ανάγλυφα τον περιγράφει, κόσμο.


Στην καθημερινότητά τής της αρέσει να διαβάζει, να κολυμπά και να μαγειρεύει, ενώ ακόμη παλεύει να τελειοποιήσει τα πορτογαλικά της. Για τον εαυτό της δεν κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια σε βάθος πέντε ή δέκα ετών. Της αρέσει να κάνει όνειρα για το πολύ έως τον επόμενο χρόνο. «Δεν μπορώ να κάνω μακρόπνοοα σχέδια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θέλω να μπορώ να ταξιδεύω. Δεν αποκλείω πάντως σε δέκα χρόνια από σήμερα να είμαι ένας άλλος, τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Ποτέ δεν ξέρεις», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved