Βασίλης Κούκουρας: Μιλάει για τη σχέση με τον γιο του
Showbiz

Βασίλης Κούκουρας: Μιλάει για τη σχέση με τον γιο του

Ο Βασίλης Κούκουρας μίλησε για τη σχέση με τον γιο του.

Πώς είναι η σχέση σας με το γιο σου;

Έχουμε πολύ καλή σχέση, συζητάμε. Είναι στην εφηβεία τώρα, τα ξέρει όλα και δεν θέλει πολλές συμβουλές, αλλά προσπαθώ με ένα διακριτικό τρόπο, χωρίς να τον καταπιέζω, όσο μπορώ. Μου λέει για την κοπέλα του, το όνομα της, τον ρωτάω πού πηγαίνουν και τι κάνουν, εντάξει, δεν θα μου τα πει και όλα. (Γέλια.) Μου τα λέει όποτε θέλει εκείνος. Ξέρω περίπου πώς λειτουργεί, μπορεί να του κάνω μια ερώτηση και να την απαντήσει με λεπτομέρειες μετά από ένα χρονικό διάστημα, δικό του, ξαφνικά μου τα λέει όλα.

Δεν έχεις αφήσει το παιδί σου να εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό το πρόσεξα ιδιαίτερα, δεν θέλω.

Δεν άφησες να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες του, ούτε να μπει δημοσιότητα στη σχέση σας.

Ναι, έγινε προσπάθεια γι’ αυτό. Είχα προτάσεις και ευκαιρίες να δημοσιοποιήσω το θέμα, αλλά δεν ήθελα, ήθελα να προστατέψω το παιδί και τη σχέση μας. Δεν ήθελα να γίνει αδηφάγο στα Μέσα. Το παιδί, όταν εισπράξει δημοσιότητα, δεν ξέρεις τι επίπτωση θα έχει μέσα του, πώς θα το αντιμετωπίσει και πώς θα του βγει στην πορεία. Όταν πήγαινα στο σχολείο να πάρω τους ελέγχους του, να τον πάρω από το σχολείο ή να πάω σε συμβούλιο των γονέων και κηδεμόνων, τα παιδιά στο σχολείο τον ρωτούσαν για μένα και του εξήγησα κάποια πράγματα, θεωρώ ότι αυτή η μερικώς προστασία του έχει κάνει καλό, γιατί δεν ξέρεις πώς αντανακλά μέσα σε ένα παιδί 2-10 χρόνων μια τέτοια δημοσιότητα, φωτογραφιών, συνεντεύξεων και εξώφυλλων. Δεν ξέρεις τι επιπτώσεις έχει. Προσπάθησα να το προστατέψω και τα κατάφερα. Η δημοσιότητα με έχει φέρει σε δύσκολη θέση σε λίγες περιπτώσεις.

Γενικώς, όχι, έχει συμβεί να μιλάς για δικά σου θέματα μαζί του;

Ναι, βεβαίως. Δεν θέλω να τον μπουχτίζω με τα δικά μου. Του λέω τις δυσκολίες του επαγγέλματος, την ανασφάλεια της ευρέσεως εργασίας κάθε φορά.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved