Demy: «Δίνω μεγάλη βάση στην ευγένεια»
Showbiz

Demy: «Δίνω μεγάλη βάση στην ευγένεια»

H Demy «ανοίγει τα χαρτιά» της μιλά για όλα. Τι ρόλο έχει ο έρωτας στη ζωή της; 

«Ερωτεύομαι συχνά! Μπορεί να ερωτευτώ έναν ηθοποιό μια σειράς που παρακολουθώ ή έναν όμορφο άντρα στο δρόμο, ένα εγκαταλειμμένο νεοκλασικό στο κέντρο, ένα τραγούδι ή μια στιγμή. Με την ίδια ευκολία που ερωτεύομαι κάποια πράγματα βέβαια, τα ξεχνάω κιόλας. Μπορεί να κρατήσει μια στιγμή, μερικές μέρες ή πολύ περισσότερο. Ο έρωτας είναι απαραίτητος στη ζωή μου και μου δίνει τροφή και συναίσθημα γι’ αυτό που κάνω» τόνισε στην Αγορά.

-Τι προϋποθέσεις πρέπει να πληροί ένας άνδρας για να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον;

«Κάποτε απαντούσα αυτή την ερώτηση με μεγαλύτερη ευκολία. Όσο μεγαλώνω δυσκολεύουν τα πράγματα μάλλον! (σ.σ γέλια!) Η ομορφιά που είναι κάτι πολύ υποκειμενικό και σίγουρα το πρώτο πράγμα που μιλάει στα μάτια των ανθρώπων. Προσωπικά, δίνω μεγάλη βάση στην ευγένεια, με γοητεύουν η θετική αύρα και σκέψη και η δυνατότητα να μπορώ να επικοινωνώ και να συζητάω βαθύτερα.»

-Μιλάς για τις ανθρώπινες σχέσεις με μια κρυφή απογοήτευση. Νιώθεις ότι έχεις πληγωθεί τόσο στην προσωπική σου ζωή που χρειάζεσαι χρόνο;

«Δεν έχω απογοητευτεί. Απλώς δίνω στον εαυτό μου την επιλογή να διαμορφώνω τη ζωή μου και τις σχέσεις μου ακριβώς όπως νιώθω σε κάθε στιγμή ότι μου ταιριάζει, χωρίς να υποκύπτω σε πιέσεις και πρότυπα για το πώς πρέπει να γίνεται αυτό.»

-Πώς αντιδράς όταν συνειδητοποιείς ότι η σχέση σου οδεύει προς το τέλος; Το πολεμάς, δίνεις δεύτερη ευκαιρία, ή είσαι απόλυτη και το τελειώνεις;

«Μάλλον, αργώ να το συνειδητοποιήσω. Δεν είμαι εξοικειωμένη με το τέλος. Γι’ αυτό πλαντάζω στο κλάμα στις τελευταίες παραστάσεις στο θεάτρο, γι’αυτό έκλαιγα όταν έφευγα από την κατασκήνωση ή την τελευταία μέρα στο σχολείο. Είναι κάτι για το οποίο με κοροϊδεύουν. Το ίδιο κάνω και στις σχέσεις μου. Αργώ αλλά μετά από το διάστημα που χρειάζομαι κάθε φορά, βλέπω καθαρά και επανέρχομαι πλήρως.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved