Θάνος Τζάνης: Τα 27 κιλά που πήρε, η εικόνα και η φάση που πέρασε
Showbiz

Θάνος Τζάνης: Τα 27 κιλά που πήρε, η εικόνα και η φάση που πέρασε

Αλλαγμένος εντελώς ήταν ο Θάνος Τζάνης. Πήρε 27 κιλά και δεν θύμιζε σε τίποτα τον γοητευτικό νεαρό τραγουδιστή που γνώρισε το κοινό μέσα από το Dream Show.

-Είχες πάρει κάποια παραπάνω κιλά. Πώς άφησες τον εαυτό σου;

«Τι να κάνω μ’ αρέσει πολύ το φαγητό είμαι λάτρης μαγειρεύει και η μαμά μου πολύ ωραία! Ε, δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος. Δε πολύ έβγαινα τότε. Δεν ήθελα. Πέρναγα μια φάση περισυλλογής με τον εαυτό μου. Δεν άφησα τον εαυτό μου απλά περνούσα μία φάση είμαι άνθρωπος των άκρων ότι κάνω θέλω να το κάνω τέλεια. Ακόμα και κιλά όταν πάρω θα πάρω πάρα πολλά. Και όταν χάσω θα χάσω επίσης πάρα πολλά έτσι είμαι εγώ ότι κάνω θέλω να το φτάνω στα άκρα» τόνισε στην Freddo.

-Τελικά έχασες 27 ολόκληρα κιλά! Πόσο δύσκολο ή εύκολο ήταν;

«Τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν έχεις μέσα σου δύναμη και το θέλεις πολύ ο άνθρωπος μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα αρκεί να το θελήσει, να βάλει ένα πρόγραμμα και να στόχο! Φυσικά ευχαριστώ πολύ τον personal trainer μου Γιώργο Παπαδημάκη οποίος ανέλαβε τους τελευταίους τέσσερις μήνες την προπόνηση μου γιατί χωρίς γυμναστική δεν γίνεται τίποτα. Εννοείται ότι παράλληλα έκανα και διατροφή»

-Πιστεύεις ότι η εικόνα μετράει για τον καλλιτέχνη;

«Στον καλλιτέχνη μετράει φωνή, η ψυχή του πάνω στην πίστα. Σαφώς όμως μετράει πάρα πολύ και εικόνα στην εποχή μας γι’ αυτό πρέπει να φροντίζει ο τραγουδιστής να είναι κομψός, όχι βέβαια στο βαθμό να τρελαίνεται γιατί θεωρώ ότι το να τραγουδάς καλά και να διασκεδάζει τον κόσμο έχει να κάνει περισσότερο με άλλα πράγματα και όχι με το σώμα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved